resim yok
16 Mart 2012 - 00:00

 

Menekşe ile Halil” ve “Ezel” dizisiyle yıldızı parlayan Sedef Avcı’nın son dönemde büyük bir moral bozukluğu yaşadığı konuşuluyor.
 
 
İddiaya göre Avcı, 4 çocukluk arkadaşının intikam hikâyesini anlatan ekranın ses getiren yeni dizilerinden “Suskunlar”da Ahu rolünü oynamak için yapım şirketi Tims’le geçen aylarda prensipte anlaştı. Hazırlıklara başlayan hatta kostüm provalarına kadar katılan Avcı, son dakika büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Avcı, rolün kendisinden alınıp dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım’la aynı ajansa bağlı olan Aslı Enver’e verildiğini öğrendi. Yapım şirketinin son dakika böyle bir karar vermesi üzerine Avcı’nın büyük bir şaşkınlık yaşadığı ve üzüldüğü ifade edildi.    
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin