Aile dizisi yayınlanan ilk tanıtımıyla sosyal medyayı salladı! Dizi ne zaman ekrana gelecek?

Show TV'nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler'in yer aldığı Ay Yapım imzalı yeni özgün dizisi Aile yayınlanan fragmanıyla çok konuşuldu. Peki Aile dizisi ne zaman ekrana gelecek? Aile dizisinin konusu ne? Aile dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Aile dizisi uyarlama mı? Aile dizisi hangi gün ekrana gelecek? Aile dizisi nerede çekiliyor? Aile dizisinin konusu gerçek mi? Aile dizisi Aslan kimdir? Aile dizisi Devin kimdir? Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? Serenay Sarıkaya kimdir? Aile ilk tanıtım izle! Aile fragmanı yayında!

Volkan Usta
27 Ocak 2023 - 10:31
Kültür Sanat

Çok yakında Show TV ekranlarında seyirci ile buluşacak Ay Yapım’ın yeni özgün dizisiAile’nin yayınlanan ilk tanıtımı ortalığı kasıp kavurdu. Gece boyunca sosyal medyanın gündeminden düşmeyen diziye övgüler yağdı.

23-01/25/aile-6.jpg

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı yıllar sonra televizyon ekranında buluşturan Ay Yapım imzalı Aile dizisi  yayınlanan ilk tanıtımıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

23-01/25/aile-7.jpg

Diziye ve oyuncu kadrosuna gece boyu övgüler yağarken #Aile, #Serenay, #Kıvanç, #Nejatİşler etiketleri gece boyu sosyal medya listelerinde yer aldı. Şimdiden çok konuşulan ve övgüleri toplayan diziye tüm sosyal medya mecralarından binlerce övgü yağdı.

23-01/25/aile.jpg

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı aile kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

23-01/25/aile-4.jpg

AİLE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK? KONUSU NE?

Çok yakında Show TV’de ekranlara gelecek dizi, varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak.

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin