resim yok
12 Mart 2012 - 00:00

 

Birbirinden ünlü isimleri biraraya getiren Cem Yılmaz-Ahu Yağtuğ düğününe 150 davetli katıldı.
Sezen Aksu, Şener Şen ve daha birçok kişinin katıldığı gecede gözler Ajda Pekkan’ı aradı
 
Cem Yılmaz, 3.5 aylık hamile sevgilisi Ahu Yağtu’yla önceki gece görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Sezen Aksu, Tarkan, Özkan Uğur, Mazhar Alanson, Beren Saat, Kenan Doğulu ve Şener Şen gibi birbirinden ünlü isimleri düğününe davet eden Yılmaz’ın, Ajda Pekkan’ı çağırmayı unuttuğu ortaya çıktı. 
Yaklaşık iki aydır birlikte olan Kenan Doğulu ve Beren Saat, ilk kez el ele görüntülendi. Özgür Masur imzalı kırmızı derin yırtmaçlı kıyafetiyle göz dolduran Saat ve Doğulu soruları yanıtsız bıraktı.
 
Geceden notlar:
* Mazhar Alanson ve Biricik Suden düğünden en çok eğlenen konuklar arasındaydı. Suden, Twitter sayfasına “Evlenmek Cem’e çok yakıştı. Yanında Ahu olduğu için sanırım. Harika bir düğün çok güzel çok” diye yazdı.  
* Tarkan önce, yıllardır yanında çalışan Sabahattin Alkan’ın oğlu Volkan Alkan’ın Baltalimanı Portex’teki düğününe gitti. Gelin ve damatı tebrik eden Megastar, Sabahattin Alkan’ın annesi Dilber Hanım’ın da elini öptü. Ardında Yılmaz’ın düğününe katılan Tarkan’ın yanında, hakkında aşk haberleri çıkan modacısı Ceyda Balaban vardı.
* Cem Yılmaz’ın Tolga Çevik’le evli kız kardeşi Özge Yılmaz’ın oğlu ve kızı sevimlilikleri ve şıklıklarıyla düğünün adeta maskotu oldu. 
* Gece boyunca bir ambulans, iki polis otosu hazır bekledi. Düğün sırasında otelde çalışan bir grup Cem Yılmaz hayranları hazırladıkları “Evet Cem Yılmaz Evet” yazılı pankartı otel önünde açtı ve ünlü komedyene mutluluklar diledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin