Al Sancak 11. Bölümüyle sosyal medyada çok konuşuldu! Pençe Timi ölüme yürüdü!

TRT'nin başrollerinde Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan’ın yer aldığı Al Sancak dizisi 11. bölümüyle ekrana geldi Peki Al Sancak dizisinin 11. bölümde neler oldu? Al Sancak dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Al Sancak dizisinin konusu ne? Al Sancak dizisi nerede çekiliyor? Al Sancak dizisi 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Uğur Güneş kimdir? Al Sancak 12. Bölümde neler olacak? Al Sancak reytinglerde kaçıncı oldu? Al Sancak 11. Bölüm izle!

Volkan Usta
14 Nisan 2023 - 10:50
Kültür Sanat

Al Sancak , TRT 1 ekranındaki 11. bölümüyle büyük ilgi görürken, #AlSancakDizisi etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

Al Sancak’ta Pençe Timi ile Nadia’nın tanışması ve birlikte çatışması bölüme damga vurdu.

23-04/14/al-sancak-11-bolum-35.JPG

 ‘Al Sancak’ın 11. bölümünde neler oldu?

Ali, Sacit General ile birlikte kurduğu oyun sayesinde Boran’a muhbir diye Thomas’ı sundu. Böylece Ahtapot ile Pençe Timi arasındaki muhbir meselesi çok başka bir boyuta taşındı. Boran, Thomas’ın muhbir olup olmadığından emin olmak için Elizabeth ile birlikte bir oyun kurdu ve bu oyun Ahtapot’un içindeki dengeleri alt üst etti. Elizabeth, Thomas’ı öldürdü.

23-04/14/al-sancak-11-bolum-18.JPG

Tüm bunlar olurken, Nadia’nın önünde iki büyük bir yol ayrımı belirdi. Ya yıllardır hasret kaldığı anne sevgisine kapılarını açacaktı ya da sırtını dönüp gidecekti. Nadia, Elizabeth’in annesi olma ihtimalini sorguladı.

23-04/14/al-sancak-11-bolum-5.JPG

Pençe Timi sayesinde Ahtapot’un elinden kurtulan Sedef, ailesiyle hasret gidermeye ve hatta dinlenmeye bile vakit ayırmadan çalışmaya başladı. Çünkü Lilith’in telefon konuşmasında büyük bir bombalı eylem yapılacağını duydu ve bununla ilgili araştırma yapmaya başladı. Diğer yandan ise karmakarışık duygular içindeydi çünkü Sıla’nın gerçek kimliğini öğrendi ve abisi Ali’nin ondan gerçekleri saklamış olmasına içerleyip öfkelendi. Bu hislerini Ali’yle paylaştı ve bu durum abi kardeşin arasının açılmasına neden oldu.

23-04/14/al-sancak-11-bolum-17.JPG

Boran ile Elizabeth, hem Thomas hem de Pençe Timi için kurdukları oyunu işletmeye başladı. Pençe Timi ve Ahtapot bir kez daha akıl oyunları ve bilek gücüyle çevrili bir çatışmanın içine girdi. Bu çatışma, Ali ile Boran’ı yeniden karşı karşıya getirdi ve ikilinin amansız hesaplaşması Nadia’nın da dahil olmasıyla bambaşka bir boyuta taşınarak devam etti. Ali; Nadia’ya teslim olması gerektiğini, resmi olarak muhbirliğini açıklarsa devlet koruması altına alınacağını söyledi ancak Nadia, Ahtapot’u içerden çökertmek istediği için teklifi reddetti.

23-04/14/al-sancak-11-bolum-23.JPG

Tüm bu olanlardan sonra Pençe Timi, Nadia ile beklenmedik koşullarda bir araya geldi ve gözünü karartan Nadia, Ali ve Pençe Timiyle birlikte ölümün soğuk kollarına atlamaktan çekinmeyerek şehadet yemini etti. Tim ve Nadia’nın etrafı Boran’ın adamları tarafından sarıldı. Mühimmatları yetersiz olan Pençe Timi, bu cendereden kurtulabilecek mi?

23-04/14/al-sancak-11-bolum-2.JPG

Al Sancak yeni bölümleriyle her perşembe saat 20.00'de TRT 1'de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin