Al Sancak'ın 10. Bölümünde Yüzbaşı Ali vuruldu! Dizi reytinglerde kaçıncı oldu?

TRT'nin başrollerinde Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan’ın yer aldığı Al Sancak dizisi 10. bölümüyle ekrana geldi Peki Al Sancak dizisinin 10. bölümde neler oldu? Al Sancak dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Al Sancak dizisinin konusu ne? Al Sancak dizisi nerede çekiliyor? Al Sancak dizisi 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Uğur Güneş kimdir? Al Sancak 11. Bölümde neler olacak? Al Sancak reytinglerde kaçıncı oldu? Al Sancak 10. Bölüm izle!

Volkan Usta
07 Nisan 2023 - 11:07
Kültür Sanat

Al Sancak , TRT 1 ekranındaki 10. bölümüyle büyük ilgi görürken, #AlSancakDizisi etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

23-04/07/al-sancak-10-20.JPG

Al Sancak’ın 10. bölümünde neler oldu?

Nadia’nın Ali’yi tüm timin gözleri önünde vurması timdekiler tarafından güvenilirliğinin sorgulanmasına neden oldu. Öte yandan Pençe Timi’yle hesabını henüz kapatmamış olan Boran, tüm timin hayatını bir kez daha tehdit eden hatta Nadia’nın gözleri önünde hepsini öldürebilecek kadar büyük bir eyleme kalkışarak timin içinde bulunduğu helikopteri füzeyle vurdu. Pençe Timi, kontrollü iniş yaptıktan sonra, yaptıkları planla kendilerini öldü bilen teröristlere saldırdılar.

23-04/07/al-sancak-10-4.JPG

Thomas’tan Mithat ve tüm ekibini öldürme emri alan Boran’ın hedefinde Nadia vardı ancak Nadia, Boran’a yaptığı etkileyici konuşma sayesinde hem zaman hem de güven kazandı.

23-04/07/al-sancak-10-5.JPG

Sedef’in kaçırıldığını öğrenen Ali, kardeşini bulmak için Sacit Komutan’la seferber oldu. Sedef’i sağ salim kurtaracağına dair annesine söz veren Ali, bu sözünü tutmak için canını riske atmaktan çekinmeyerek büyük bir oyun kurdu. Bu oyunda ona Cengiz eşlik etti. Sedef ise hem Cihangir’in kızını hem de kendi canını kurtarmak için büyük bir risk aldı. Aldığı riske karşılık timin planı başarılı oldu ve rehineler kurtuldu.

23-04/07/al-sancak-10-34.JPG

Tüm bunlar olurken Thomas’ın görüştüğü gizemli isim Elizabeth, tüm dengeleri alt üst etti. Hatta Elizabeth, Mithat’ın ekibinden sağ kalan son kişi olan Nadia’nın akıbetine de karar verecek olan kişiydi. Elizabeth, Nadia’ya annesi gibi yaklaşarak kafasını karıştırmayı başardı.

23-04/07/al-sancak-10-7.JPG

Boran ise Sedef’in canı karşılığında Ali’den muhbirin adını istedi. Ali ve Sacit Komutan bir oyun kurarak hem Boran’ın kafasını bulanıklaştırdı hem de operasyonlarını engelledi.

Al Sancak yeni bölümleriyl her perşembe saat 20.00'de TRT 1'de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin