Al Sancak'ın 13. Bölümünde Pençe Timi'nin imdadına Nadia yetişti!

TRT'nin başrollerinde Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan’ın yer aldığı Al Sancak dizisi 13. bölümüyle ekrana geldi Peki Al Sancak dizisinin 13. bölümde neler oldu? Al Sancak dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Al Sancak dizisinin konusu ne? Al Sancak dizisi nerede çekiliyor? Al Sancak dizisi 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Uğur Güneş kimdir? Al Sancak 14. Bölümde neler olacak? Al Sancak reytinglerde kaçıncı oldu? Al Sancak 13. Bölüm izle!

Volkan Usta
05 Mayıs 2023 - 11:00
Kültür Sanat

Al Sancak , TRT 1 ekranındaki 13. bölümüyle büyük ilgi görürken, #AlSancakDizisi etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu. Al Sancak’ta Nadia’nın annesiyle ilgili gerçeklerle yüzleşmesi ve Ali’nin kolyenin sırrını çözmesi bölüme damga vurdu.

23-05/05/al-sancak-13-3.jpg

 ‘Al Sancak’ın 13. bölümünde neler oldu?

Nadia, cezasını çektikten 44 günün sonra hem özgürlüğüne hem de Ali’ye kavuştu ve Ali ile romantik bir gün geçirdi. Nadia, sonrasında Sacit Paşa’nın kararı ile resmi muhbirlik görevine başladı.

23-05/05/al-sancak-13-46.JPG

Sıla’nın kendi kızı olduğundan şüphelenen ve kendini sorgulayan Sacit Paşa, Çelebi’den yardım isteyerek Gülseren’in araştırılmasını istedi. Gülseren’in sahte bir evlilik yaptığını öğrenen Sacit Paşa, net bir sonuca ulaşamadı.

23-05/05/al-sancak-13-10.JPG

İstihbarat personeli Emre bir operasyon esnasında kaçırılıp örgüt tarafından esir edildi. Emre’yi kurtarmak için Pençe Timi denizaşırı bir ülkeye operasyon düzenledi. Büyük bir örgüt kampına baskın yapan Pençe Timi örgütün elebaşını yakalasa da tüm çabalara rağmen Emre’nin izini bulamadı.

23-05/05/al-sancak-13-17.JPG

Nadia’nın özgürlüğüne kavuştuğunu duyan Elizabeth kolyeyi istedi. Ali ise kolyenin gizemini çözdü ve kolyenin içine “Sırrınızı çözdüm. İstediğinizi almak istiyorsanız beni arayın.” yazılı bir not bıraktı. Kolyeyi ele geçirmek için Nadia ile buluşmaya giden Boran ve Elizabeth’in bütün hesapları Ali’nin zekice planı sayesinde bozuldu.

23-05/05/al-sancak-13-47.JPG

Al Sancak yeni bölümleriyle her perşembe saat 20.00'de TRT 1'de...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin