resim yok
13 Mart 2013 - 00:00

Fox’un sevilen yeni dizisi Ali Ayşe’yi Seviyor’da zorunlu bir değişiklik gerçekleşti! Dizinin yeni saati belli oldu.

 

Artık 21:00'de

Ali Ayşe’yi Seviyor Fox’un yeni transferi Umutsuz Ev Kadınları’nın hemen ardından Pazar günü 21.00 de yayınlanacak.

 

Aşk bulunmuştur ama önünde engeller vardır. Aynı dükkanı paylaşan usta, kalfa, aynı evde yaşayan baba, oğul, şimdi de aynı anda aşık olmuştur. Hem de biri anasına, biri kızına.

Hemen kavuşmak öyle mümkün değildir. Engeller vardır. Ve her engel bizi daha çok aşka bağlar, daha çok eğlenceye sürükler.

Kız istemeler, evlilikler, düğünler, gelinlikler, damatlıklar, gelenekler, kınalar, sağdıçlar, enişteler, kayınçolar, görümceler, adetler ve aşklar... Bitmeyen bir curcuna.

ALİ AYŞE’Yİ SEVİYOR... Keyifli iki aşk hikayesi, eğlenceli bir mahalle...

 



Yapımcılığını NTC Medya, Mehmet Yiğit Alp’in, üstlendiği Fox’un sevilen dizisi “Ali Ayşe’yi Seviyor”un başlıca rollerinde Hakan Yılmaz, Salih Kalyon, Nur Erkul ve Sennur Nogaylar’ın yanı sıra Erdem Baş, Gülhan Tekin, Gökçe Özyol, Suat Sungur, Kerem Kupacı, Bihter Dinçel, Kayhan Yıldızoğlu yer alıyor.

 

'Ali Ayşe'yi Seviyor' 8. bölüm fragmanı için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin