Alp Navruz'un yeni dizisi Zümrüdü Anka'nın kadrosuna Simge Selçuk da katıldı!

Sevilen oyuncu Zümrüdü Anka'nın kadrosuna katıldı.

Merve Mutlu
23 Aralık 2019 - 16:56
Yeni Bölüm

Şimdilerde, bu hafta final yapacak olan Elimi Bırakma dizisinde Cenk karakterine hayat veren başarılı ve yakışıklı oyuncu Alp Navruz ile en son Filinta dizisinde rol alan Ceren Yılmaz'ın başrolleri paylaşacağı Zümrüdü Anka dizisinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. 

19-12/23/s.png

Oyuncu kadrosunda: Ayten Uncuoğlu ve Hatice Aslan'ı da buluşturan ve çekimleri Kapadokya'da yapılacak olan yeni dizinin yönetmen koltuğunda Cemal Şan otururken senaristliğini ise Can Sinan üstleniyor. Konusu hakkında çok fazla bilgi paylaşılmayan ve önümüzdeki haftalarda çekimlerine başlanacak olan dizinin kadrosuna son katılan isim ise Simge Selçuk oldu. 

Simge Selçuk kimdir?

19-12/23/simge-selciuk.jpg

Simge Selçuk, 1972 yılında Ankara’da doğmuştur. Eğitimini Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 1993 yılında rol aldığı Ferhunde Hanımlar dizisi ile yaşamış; Göç Zamanı, Güzel Köylü, Mazi Kalbimde Yaradır, Avrupa Avrupa, Küçük Kadınlar, Acemi Cadı, Aliye, Ayrılsak da Beraberiz ve Çiçek Taksi dizilerinde rol almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin