Alparslan: Büyük Selçuklu 34. Bölüme damga vuran sahneler!

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi yayınlanan 34. bölümüyle her Pazartesi olduğu gibi hem reytinglerde hem de konusuyla sosyal medyada zirvede yer aldı. Peki Alparslan: Büyük Selçuklu 34. Bölümde neler oldu? Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi 34. Bölümde en çok hangi sahneler konuşuldu? Alparslan: Büyük Selçuklu 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Volkan Usta
01 Kasım 2022 - 11:08
Kültür Sanat

TRT 1’in milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan, güçlü senaryosu, başarılı oyuncu kadrosu ve ihtişamlı dekoru ile izleyiciden tam not alan dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu’ 34. bölümüyle zirvedeki yerini korudu.

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi 34. Bölüm televizyonda olduğu kadar sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Peki Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi 34. bölümde en çok hangi sahneler konuşuldu? Detaylar sizin için derlediğimiz haberimizde!


Dizide bu hafta en çok konuşulan sahne Alparslan Süleyman'ın, alplarını kurtardığı anlar oldu. İşte o sahneler!

Alparslan'ın alpları ile tüyleri diken diken eden konuşması!

Alplar, Büyük Selçuklu için canlarını hiç düşünmeden feda ettiler!

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin