Alparslan: Büyük Selçuklu 35. Bölüme damga vuran sahneler!

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi yayınlanan 35. bölümüyle her Pazartesi olduğu gibi hem reytinglerde hem de konusuyla sosyal medyada zirvede yer aldı. Peki Alparslan: Büyük Selçuklu 35. Bölümde neler oldu? Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi 35. Bölümde en çok hangi sahneler konuşuldu? Alparslan: Büyük Selçuklu 36. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Volkan Usta
08 Kasım 2022 - 10:25
Kültür Sanat

TRT 1’in milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan, güçlü senaryosu, başarılı oyuncu kadrosu ve ihtişamlı dekoru ile izleyiciden tam not alan dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu’ 35. bölümüyle reytinglerde yeniden zirvedeki yerini korudu.

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi 34. Bölüm televizyonda olduğu kadar sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Peki Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi 35. bölümde en çok hangi sahneler konuşuldu? Detaylar sizin için derlediğimiz haberimizde!

Dizide bu hafta en çok konuşulan sahne Alparslan Süleyman'ın, rüyasında yaşadıkları anlar oldu. İşte o sahneler!

Seferiye ve Öke Hatun'un karşı karşıya geldi!

Alparslan ve Alpları Bağdat Sokaklarında Omuz Omuza!

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin