Alparslan Büyük Selçuklu 7.Bölüm Fragmanı! Alparslan’ın Planı

Alparslan Büyük Selçuklu 7.Bölüm fragmanı paylaşıldı. Yeni bölüm fragmanında Alparslan neden Tuğrul Bey'in teklifini geri çevirdi göreceğiz.

Alparslan Büyük Selçuklu 6.bölümde Hasan karakterinin kaleden kurtarılması ve Yannis’in ölmesi sonrasında, Selçuklu’nun savaş hazırlıkları gündeme gelmişti. Bizanslılara karşı yapılan savaş hazırlıkları devam ederken, halifeden gelen bir mesajla beraber Selçukluların seferi durdurması istenmişti.

Bu sırada ise Tuğrul Bey, veliaht olarak kimi seçeceğini açıklamaya karar vermişti. Alparslan veliaht olarak seçilirken, Alparslan ise görevi kabul edemeyeceğini söylemişti. Tam orada bölüm bitti. Alparslan Büyük Selçuklu 7.Bölüm fragmanı da neden Alparslan’ın veliaht olmayı istemediğini gösteriyor.

Yeni bölümde daha fazla cevap alacağı ama fragmana göre baktığımızda bile aslında Alparslan’ın planını anlıyoruz.

Alparslan Büyük Selçuklu 7.Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölüm Beklentileri

Fragmana bakacak olursak Alparslan, Bizanslıların üzerine seferine devam etmek istediği için veliaht olmak istemediğini söylüyor. Yani savaş hazırlıkları durdurulmuş olsa da Alparslan sefere devam etmekte kararlı.

Bu kararı sonrasında Tuğrul Bey’in ne yapacağını ve nasıl bir karar vereceğini de yeni bölümde göreceğiz. Bu arada Bizanslılar tarafından fark edilen Akça Hatun’un durumu hakkında fragmanda bir bilgi olmadığını da belirtelim.

Tekfur onun Selçuklulara yardım ettiğini anlamış ve Alpagut’a onu vurması için bir ok vermişti. Alpagut ne kadar istemiyor olsa da oku atmak zorunda kalmış ve Akça Hatun’u vurmuştu.

Akça Hatun olduğu yere düşerken, öldü mü ölmedi mi anlayamadık. Büyük ihtimalle sadece yaralandığını göreceğiz ama Alparslan Büyük Selçuklu 7.Bölüm fragmanında bu konuda çok fazla bir bilgi olmadığını eklemek isterim.

Artık ikinci ya da üçüncü fragmanı bekleyeceğiz. Şimdilik sizi yeni fragmanla baş başa bırakalım. Dizinin nasıl devam edeceğini yeni bölümlerde göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin