Annenin Sırrıdır Çocuk Reytingleri Nasıl? Nasıl Başladı?

Annenin Sırrıdır Çocuk reytingleri ortaya çıktı. Dizinin ilk bölümünde reyting listelerinde nasıl sonuçlar geldi? TV8'in yeni dizisi için son gelişmeler.

TV8’in uzun bir aradan sonra yeni dizi projesi hayata geçti. Yaklaşık 1 aydır tanıtımları devam eden Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi yayınlandı. Dizinin Çarşamba gününü seçmesiyle beraber ne kadar ilgi göreceği ve rakiplerine karşı ne yapacağı da merak ediliyordu. Annenin Sırrıdır Çocuk reytingleri de belli oldu ve dizi ilk bölümden neler yaptı görebildik.

Dilerseniz hiç uzatmadan ilk bölümde alınan reytinglere geçelim ve dizinin neler yapabildiğine bir bakalım.

Annenin Sırrıdır Çocuk Reytingleri 1.Bölüm

Reytingleri yine 3 ayrı kategori olarak değerlendirmek gerekiyor. İlk kategori ise en çok önem verilenlerinden biri total sıralaması olacak. Bu sıralamadan başlayalım.

Total Sıralamasında Durum Ne?

Baktığımız zaman total sıralamasında Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin ilk 10 içerisinde yer almadığını görüyoruz. Burada 10.sırada yer alan dizi Oğlum dizisi olmuş. TV8’in yeni dizisi ise 18.sırada kendisine yer bulmuş durumda.

Artık ilerleyen bölümlerde sıralaması yükselecek mi yükselmeyecek mi göreceğiz. Şu an için ilk 10 sıralamadan biraz uzak kalıyor gibi.

AB Sıralamasında Durum Ne?

AB sıralamasına baktığımız zaman da yine TV8’in yeni dizisinin ilk 10 içerisinde yer almadığını görüyoruz. Dizinin sıralamada yeri 17.sıra olmuş. Burada da ilk 10 içerisinde yer alamayan dizinin yine yeni bölümlerde ilk 10 arasına yaklaşmasını beklemek gerekecek.

22-04/07/annenin-sirridir-cocuk-reytingleri.jpg

ABC Sıralamasında Durum Ne?

Burada ilk 10 listesini kontrol ettiğimiz zaman dizinin yine ilk 10 içerisinde adı yok ama diğer kategorilere göre dizi biraz daha iyi bir konumda diyebiliriz. Buradaki yeri de 13.sıra olmuş durumda. 10.sırada ise Oğlum dizisi var.

Annenin Sırrıdır Çocuk reytingleri bu şekilde. 1. bölüm için alınan reytingler çok tatmin edici değil gibi duruyor. Ama dizi daha yeni başladı. Bundan sonraki dönemde nasıl bir yere gelecek göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin