Aramızda Kalsın'a sürpriz konuk!

Hüsne'ye ders verdi...

resim yok
08 Mayıs 2014 - 13:55
Yeni Bölüm

Hüsne'ye ders verdi...

Nurhan Damcıoğlu, başrollerini Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk'un paylaştığı 'Aramızda Kalsın'a konuk oyuncu olarak katıldı.

İşte detaylar:

 

KANTO'NUN UNUTULMAZ İSMİ

Kanto'nun unutulmaz ismi Nurhan Damcıoğlu, 'Aramızda Kalsın'a konuk oluyor.

 

NELER YAŞANACAK?

Ünlü kantocu, Hüsne'ye (Binnur Kaya) dans dersleri veriyor.

Müzikten sonra dansa merak saran Hüsne (Binnur Kaya), Nurhan Damcıoğlu'nun eşsiz figürlerini öğrenmek için elinden geleni ardına koymuyor.

 

YENİ BÖLÜM BU AKŞAM

Yapımcılığını TMC'nin üstlendiği; başrollerini Uğur Yücel, Binnur Kaya ve Gökçe Bahadır'ın üstlendiği 'Aramızda Kalsın' yeni bölümüyle bu akşam Star TV'de.

 

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Anneler Günü, Celepoğlu ailesinin evinde bir köşe kapmaca haline dönüşür. Ev halkı Anneler Günü için Hüsne'ye güzel bir sürpriz planlamakta, Hüsne ise Mayıs ayını çıkartamayacağına inanmaktadır.[reklam]

Çocuklar planı yürürlüğe koyarken Hüsne ölmeden önce yapmak istediği üç şeyi sıralar, vasiyetini planlar, yazar.

Diğer yanda, Civan ile Görkem'i öpüşürken gören Yadigar, Civan'la köprüleri atar. Civan ise Yadigar'a gerçeği anlatmak için harekete geçer.

Mahir'in Arife'ye aldığı abiye ayakkabı ile ilgili olaylar durulmak yerine daha da içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Mahir'in yavuklusuna ait olduğu düşünülen ayakkabı Bahattin’in bahçesinde, hem de en olmadık yerde bulunur. Mahir ve Arife için çember daralmaktadır…

Anneler Günü'nde unutulduğunu düşünen Hüsne, sonunda kendini hastanede bulunca hiç beklemediği bir haber alır. Aile güzel, heyecanlı ama bir o kadar da şaşırtıcı yeni bir gerçekle yüz yüzedir. Hüsne bu kez hislerinde yanılmıştır.

Yayın Günü: 08 Mayıs Perşembe
Yayın Saati: 20.00

 

 

'ARAMIZDA KALSIN' 31. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin