resim yok
07 Eylül 2007 - 00:00

Yakında Fox TV 'de yeni bir dizi başlıyor! Okullardaki esrar, gasp, uyuşturucu, haraç konularını ele alacak olan yeni bir gençlik dizisi başlıyor. Fox TV 'de tanıtımları dönen dizide, bazı tanınmış ve başarılı genç oyuncular rol alıyor. ARKA SIRADAKİLER dizisinin ilk yayın tarihi 23 eylül pazar, saat: 19:55 olarak bildiriliyor. Dizide rol alan ve genç izleyici kitlesinin merakla takip ettiği oyunculardan Temmuz Karikutal, daha önce Aşkımızda Ölüm Var, Yağmur Zamanı gibi çeşitli TV dizilerinin yanı sıra en son Anadolu Sigorta reklam filminde Celal Kadri Kınoğlu ile başrol oynadı. Duvar dizisi başrol oyuncusu Sinem Öztürk de dizide yer alıyor. Ayrıca Gözde Mukavelat, Fırat Çöloğlu ve Engin Yavaş da dizide rol alacak diğer oyuncular arasında bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin