Arka Sokaklar 671. Bölümde Kumar çetesi, Metin ile Tunç'u kaçırdı! Rıza Baba ve ekip suçluların peşinde!

Arka Sokaklar, merakla beklenen 671. bölümüyle ekrana geldi. Peki Arka Sokaklar 671. bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 672. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 672. bölümde neler olacak? Arka Sokaklar dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Arka Sokaklar 18. sezonunda eski oyuncular yer alacak mı? Arka Sokaklar reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
20 Nisan 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Kanal D’nin, yapımını D Media’nın üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar 671. bölümü ile ekrana geldi.

ARKA SOKAKLAR 671. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ekibimiz, gençleri ağına düşürüp uyuşturucu kuryesi olarak çalıştıran İhsan’ın peşine düşer.

Cansu ve Emre arasındaki gerginlik ekipteki herkesin dikkatini çekmiştir. Nazike'nin aktardan aldığı bitki çayı şifa olmak yerine başına dert açacaktır.

Gazi kafeyi bir günlüğüne kiralamak isteyen Cumali'nin teklif ettiği rakam Metin ve Tunç'un dudağını uçuklatır. Ama Cumali'nin başka planları vardır. Olga’nın casus olduğu ortaya çıkar ve Engin’le ilişkisini herkes öğrenir. Bu durum Engin’in başına nasıl bir bela açacaktır?

Arka Sokaklar yeni bölümü ile 26 Nisan Cuma akşamı Kanal D’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin