Arka Sokaklar için flaş gelişme! Dizi kanal mı değiştiriyor?

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar için şok bir gelişme yaşandı. Arka Sokaklar final mi yapıyor? Arka Sokaklar başka kanalda mı ekrana gelecek? Arka Sokaklar'ı konusu ne? Arka Sokaklar'ın oyuncu kadrosunda kimler var? Arka Sokaklar'ın 639. bölümünde neler olacak?

Volkan Usta
28 Kasım 2022 - 15:44
Kültür Sanat

Erler Film’in yapımcılığını üstlendiği fenomen dizi Arka Sokaklar ile ilgili bomba gibi bir gelişme yaşandı. İşte detaylar!

Artan maliyetler ve Kanal D’den verilen uzun vadeli çekler yapımcı Erler Filmi zor durumda bıraktı. Ödeme sorunları nedeniyle alınan ‘ara verme’ kararı üzerine dizi hakkında birçok gelişme yaşanacağı söz konusuydu. Nakit sorunu sebebiyle teknik ekibe ve bazı oyunculara ödemelerin sürekli aksaması zaman zaman sorunlara neden oldu. Bu gelişmlerin ardından dizinin final yapacağı iddia ediliyordu.

22-11/28/arkasok.jpg

Bu gelişmelerin ardından başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu gibi isimlerin paylaştığı Arka Sokaklar dizisinin 17. sezonluk Kanal D macerasının son bulacağı haberleri çıkmıştı.

Bugün dizinin kanal değiştireceği ve atv’ye transfer olacağı haberleri sonrasında, bu iddia hem atv ve hem de Kanal D kaynakları tarafından yalanlandı.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin