Arka Sokaklar'da Neler Yaşanacak? Rıza Baba Tehlike Altında!

Kanal D'nin uzun soluklu projesi Arka Sokaklar'ın 412. bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar 412. bölümde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde!

Kanal D'nin uzun soluklu televizyon projesi Arka Sokaklar, yarın akşam 412. randevuda sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Bir haftalık meraklı bekleyişin ardından 412. bölüm fragmanı yayınlanan dizide heyecan dolu bir bölüm bizleri bekliyor.

Fragmanlar Yayınlandı

Cuma gecelerinin değişmez dizisi Arka Sokaklar'ın 412. bölüm fragmanları Kanal D aracılığıyla izleyiciyle buluştu. Aksiyon dolu sahnelerin ve sürpriz gelişmelerin dikkat çektiği fragmanlar dizi takipçilerini heyecana boğdu.

Arka Sokaklar 412. Bölümde Neler Yaşanacak?

Efsanevi dizi Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde her zaman olduğu gibi beklenmedik gelişmeler yaşanacak. Rıza Baba ve ailesi Albay Yüksel tarafından tehdit edilecek. Mesut komiserin oğlu Tunç uyuşturucu bataklığına saplanacak. Tunç'un uyuşturucu kullandığı gece Gamze'nin yüksek dozdan ölmesi Tunç'u zan altında bırakacak. Rıza Baba kendisini ve ailesini Albay Yüksel'den koruyabilecek mi? Mesut komiser Tunç'un içinde bulunduğu durum karşısında ne yapacak?

Arka Sokaklar Konusu

Yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı ünlü Türk polisiye dizisi Arka Sokaklar yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle izlenmektedir. Dizide İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görev yapan özel bir ekibin başından geçen olaylar anlatılmaktadır. Birbirinden heyecanlı sahnelerle izleyiciye kendisini sevdiren dizide Asayiş Şube Müdürlüğü'nde karşılaşılan olaylar dışında ekip üyelerinin aileleri ile ilgili olaylar da diziye konu olmaktadır. Arka Sokaklar tam 11 sezondur yoluna başarılı bir şekilde devam etmektedir. Dizi, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu projelerinden biridir.

Arka Sokaklar 412. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin