Arka Sokaklar'ın Murat Komiser'i Uğur Pektaş setlere geri döndü!

2006'da yayın hayatına start veren Arka Sokaklar dizisinin Murat Komiser'i Uğur Pektaş, Ömer Muhtar olarak setlere dönüş yaptı! Uğur Pektaş kimdir? Evli mi? Çocuğu var mı? Teşkilat-ı Mahsusa Trablus projesi nerede yayınlanacak? Konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var?

17 yıldır kesintisiz yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde, Murat Komiser olarak kalplere taht kuran Uğur Pektaş, ekranlara verdiği uzun süreli arayı TRT Dijital'in Teşkilat-ı Mahsusa Trablus projesindeki Ömer Muhtar karakteriyle sonlandırıyor.

23-03/03/229784066_867960624096201_5338336128954326274_n.jpg

Teşkilat-ı Mahsusa Trablus'un konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Şafak Bal ve Oğuz Öztürk’ün yönetmen koltuğuna oturduğu Teşkilat-ı Mahsusa Trablus dizisinde, 1918 yıllarında geçen dizi gerçek bir ajan hikâyesini konu edinecek. Dizi, ana karakterleri olan Mustafa Kemal AtatürkEnver Paşa ve Zenci Musa üzerinden dönecek. 

Ali Ersan Duru ve Öykü Çelik'in başrollerinde oynayacağı dizide: Mert Carim “Yakup Cemil”, Kenan Çoban “Ahmet Şenusi”, Ali Ersan Duru “Kuşçubaşı Eşref”, Asir Gündoğdu “Hasan Çavuş”, Baran Akbulut “Enver Paşa”, Hüseyin Baylan “Şeyh Zekeriya”, Uğur Pektaş "Ömer Muhtar", Emre Törün “Albay Neşet”, Öykü Çelik “Leyla” rollerine hayat veriyor. 

Teşkilat-ı Mahsusa Trablus nerede çekiliyor? Ne zaman yayınlanacak?

Tunus, Türkiye ve Cezayir'de çekimlerinin gerçekleşeceği dizi, ekim ayının sonunda sete çıkmaya hazırlanıyor. 

TRT Dijital; 'Mevlana', 'Hay Sultan', 'Son Gün' ve 'İbn-i Sina', 'Teşkilat-ı Mahsusa Trablus' gibi projeleri izleyiciyle buluşturmak hazırlıklara tam gaz devam ediyor!

Uğur Pektaş kimdir? Nereli? Evli mi?

Uğur Pektaş, 16 Nisan 1979 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Anne- babası 13 yaşındayken boşandı. Yoga, aikido ve tai chi sporları yaptı. Kocaeli Üniversitesi Otelcilik Bölümü’nde okudu. Aynı zamanda Tur rehberliği yaptı, bir bira firmasının parti ekibinde organizatör olarak çalıştı. Ayrıca babasıyla ortak olduğu Otomobil tamiri ve bakım servisi dükkanı var.

2005 yılında Kanal D’de yayınlanan Survivor Türkiye yarışmasında birinci oldu. Sonrasında da oyunculuğa başladı. Kuşdili ve Düşler ve Gerçekler dizilerinde yer aldı. Arka Sokaklar dizisi ile büyük ses getirdi.Uğur Pektaş, 19 Haziran 2008 tarihinde, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Gamze Özçelik ile evlendi. 30 Ocak 2010 tarihinde Murathan adında bir oğlu olmuştur. 26 Aralık 2011 tarihinde boşanmıştır. Daha sonra tekrar birliktelik yaşamaya başlayan çift 2017’de ayrıldı. Maneviyata yönelen ikili kendi iç dünyalarına çekilme kararı aldıkları için ekrana ara verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin