resim yok
17 Mayıs 2013 - 00:00

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan konuk oldu.

 

Çağlayan, Adını Feriha Koydum dizisi ile ilgili bilinmeyenleri anlattı.

 

Tartışmalara açıklık getirdi!

Kanaltürk İç Yapımlar ekibi tarafından  hazırlanan ve deneyimli magazin gazetecileri Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in hazırlayıp sunduğu “2.Sayfa” programında Armağan Çağlayan, Hazal Kaya'nın diziden ayrılması ve sonrasında güzel oyuncunun fanları ile arasında geçen tartışmalara açıklık getirdi.  

 

İşte o açıklamalar

Yapımcı Armağan Çağlayan:

"Hazal Kaya hayranları beni çok rahatsız etti. Femir diye tutturmuşlar, Feriha ve Emir'in birlikte olması gerekiyormuş. Bende istiyordum ama olmayınca olmuyor. Zorla mı oynatacağız. Dizinin 'Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu' olarak devam etmesini kanal istedi.

 

''Kavga çıkardığını duymadım''

 

Hazal Kaya'nın sesini yükselttiğini sette kavga çıkardığını da duymadım. Benimde şöhret başımı döndürdüğünde bazı insanlara kötülüğüm olmuştur" dedi.

Dizide ne anlatılıyordu?
[reklam]
Adeta bir Türkiye gerçeğinin anlatıldığı dizide, pırıltılı Etiler dünyasının gölgesinde yaşayan bir kapıcı ailesinin, hayatla imtihanına yer veriliyor.

Dizide, ailesiyle beraber yaşadığı bodrum katından hayallerinin dünyasına seçkin bir üniversiteyi burslu olarak kazanması ile giren Feriha'nın ve ailesinin hayatı ve başlarından geçen olaylar anlatılıyor.

Kapıcının güzel kızı kendi dünyasından çıkıp, yarattığı yalan dünyanın prensesi olacaktır. Ne var ki, bir genç kızın küçük pembe bir yalan üzerine inşa ettiği yeni dünyası ailesini de çevresindeki herkesi de yutacak ve anne kızın gerçek hayatla mücadelesi adım adım geri dönüşü olmayan bir savaşa dönüşecektir.

 

İşte programdan görüntüler

 

 

HAZAL KAYA'DAN AŞK DEDİKODULARINA YANIT! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin