resim yok
23 Ocak 2013 - 00:00

 

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde 21 gün tedavi gören ünlü oyuncu Arda Kural, "Artık oyunculuk sektöründe yokum. Bu konuda sadece kitap yazabilirim" dedi.
2000'li yılların başında yerli Leonardo DiCaprio lakabıyla ünlenen oyuncu Arda Kural, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin tel örgülerle çevrili K2 servisinde 21 gün tedavi gördükten sonra taburcu oldu. Psikolojisi çok bozulunca ve topladığı çakıl taşlarını bile altın sanınca tedavi olmaya karar veren 32 yaşındaki Kural, annesinin Büyükçekmece sahilindeki evine döndü. Başlangıçta şizofreni olduğu öne sürülen ancak annesinin psikonevroz dönemini yaşadığını açıkladığı Kural, dün Büyükçekmece sahilde yürüyüş yaparken görüntülendi. Artık oyunculuk yapmak istemediğini belirten Kural, "Şuan gayet iyi durumdayım. Beni artık bu sektörde zor görürsünüz. Artık oyunculuk sektöründe yokum. Seyyar satıcılık yapmak istiyorum. Annem çok iyi nohutlu pilav yapar, onları satarım. Şaka falan yapmıyorum, gayet ciddiyim. Hayatıma dönmek istiyorum. Televizyon sektörü çok zor. İlerde ne olur bilmiyorum ama artık bu konuda sadece kitap yazabilirim" dedi.
 
 
"Hastane günlerim çok zordu"
 
Hastanedeki 21 günlük tedavi sürecinin kendisi için çok zor geçtiğini belirten Kural, "Hastanede zor günler geçirdim, çok sıkıcı günlerdi ama öyle yansıtıldığı gibi abartılacak bir şeyim yoktu. Beni böyle şeyler insan olarak yıpratmaz. Hayatta direnç kazanmamız ve devam etmemiz gerekiyor. Bunların farkında olacak yaştayım. Hastanede ziyaretime çok kişi gelmiş, hepsine teşekkür ediyorum ama ben bir tek Lise Defteri dizisinde beraber oynadığım Ece Erken'i gördüm. Gazetede tel örgülerin arkasındaki fotoğrafımı da gördüm. Bu beni hiç rahatsız etmedi. Bunların hepsi normal şeyler" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin