Aşk Ağlatır dizisinin oyuncuları belli oldu! Kadroda kimler var?

Uyarlama dizi Aşk Ağlatır'ın oyuncuları kimler?

Merve Mutlu
05 Ağustos 2019 - 11:29
Yeni Bölüm

Yeni sezon için dizi hazırlıkları devam ediyor. Yoğun bir hazırlık dönemi geçiren projeler ve kanallar da yavaş yavaş belirginleşmeye başladı. 

19-08/05/ask-a.png

Yeni sezonun iddialı dizi projelerinden biri de MF Yapım tarafından hazırlanan ve Love That Makes You Cry adlı yabancı diziden uyarlanan Aşk Ağlatır dizisi oldu. Japon yapımı bir diziden uyarlanan dizi yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Aşk Ağlatır dizisinin oyuncuları:

19-08/05/ask-aglatir.jpg

Merakla beklenen Show TV dizisinin oyuncularından bazıları belli oldu. Avlu dizisinde canlandırdığı Alp karakteri ile tanınan Denizcan Aktaş, Yusuf karakteri ile dizinin başrolünde yer alacak. Dizinin kadın başrol oyuncusu da daha önce Gülperi dizisinde karşımıza çıkan ve Hafsanur Sancaktutan oldu. Dizide Ada karakterini canlandıracak. 

Oyuncu Laçin Ceylan Sumru karakterini, Pelin Öztekin Nagehan karakterini, Durul Bazan Bekir'i, 
Yağız Can Konyalı Rüzgâr'ı, Oktay Çubuk da Fırat'ı canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin