resim yok
25 Nisan 2013 - 00:00

Yetenekli genç oyuncu Aslı Enver ekranlara geri dönme hazırlığında!

 

Dizi teklifi geldi


Son olarak Suskunlar dizisinde rol alan başarılı oyuncu Aslı Enver ( Aslı Enver Sokullu)'ya yeni sezon için dizi teklifi geldi.

 

'41'

Muhteşem Yüzyıl'ın ve Suskunlar'ın da yapımcısı olan Tims'in yeni sezon için çekeceği '41' isimli dizi için Aslı Enver'e teklifte bulunduğu iddia edildi.

 

Ünlü isimler bu projede

Burak Özçivit ve Nebahat Çehre'nin de rol alacağı 41 dizisi yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olacak.

 

Beklenen kanal

Yeni sezonda Show TV'de yayınlanması plananlanan dizide Aslı Enver Sokullu'nun da rol alması bekleniyor.

 

Aslı Enver

Kıbrıs Türkü bir baba ile, eğitim için Türkiye'den Londra'ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak Londra'da dünyaya gelmiştir. 12 yaşına dek Londra'da yaşayan Enver daha sonra ailesiyle Türkiye'ye taşınmıştır. Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nden ve Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

Kariyerinin başında TRT'de yayınlanan bir sit-com'da iki dakikalık bir rol almış ardından Ayna adlı kısa filmde oynamıştır. Kanal D'de yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisinde Mine Ergun karakterini canlandırmıştır.

Daha önce Hayat Bilgisi adlı dizide de rol alan Enver, son olarak Suskunlar dizisinde Ahu karakterini canlandırmıştır. 13 Temmuz 2012'de Birkan Sokullu'yla evlenmiştir.

 

 

AYNI DİZİDE ROL ALACAKLAR MI? DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin