Ata Demirer'den İzmir çıkarması: "Bursa Bülbülü"ne yoğun ilgi gösterildi!

Ata Demirer imzalı "Bursa Bülbülü", 6 Ekim'de izleyici karşısına çıktı. Demirer ve başrollerini paylaştığı Özge Özacar, Cem Gelinoğlu, Melek Büyükçınar bu hafta sonu yoğun bir ilgiyle karşılaşan gösterimleri İzmir seyircisiyle birlikte takip etti.

ozan
09 Ekim 2023 - 09:46
Kültür Sanat

Türk sinemasının usta senarist, oyuncu ve müzisyeni Ata Demirer’in, senaryosunu yazıp, aynı zamanda başrolünde yer aldığı, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği “Bursa Bülbülü” filmi, 6 Ekim'de vizyona girdi. Demirer ve film ekibi, bu hafta sonu İzmir’de seyirci ile buluştu. 

Film Ekibi de Katıldı 

İzmir Optimum Paribu Cineverse’de gerçekleştirilen; Ata Demirer, Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Melek Büyükçınar ve yönetmen Hakan Algül’ün katıldığı seyircili özel gösterime İzmir’deki sinemaseverler büyük ilgi gösterdi.  Albüm satış rekorları kıran müzikleri ve sürprizlerle dolu hikayesi ile "Bursa Bülbülü"; İzmir seyircisini hem kahkahaya boğdu, hem de muhteşem müzikleri ile seyircinin kalbinde taht kurdu.

23-10/09/zge-ata.JPG

Kahkaha ve Alkış Susmadı 

Film öncesi Optimum AVM’yi hınca hınç dolduran hayranlarıyla bir araya gelen Ata Demir, Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Melek Büyükçınar ve yönetmen Hakan Algül, BKM Ege Bölge Temsilcisi Devajans’ın organizasyonuyla, AVM içinde kurulan özel bir platformda seyircileri ile sohbet edip fotoğraf çektirdi. Gösterilen yoğun ilgiden dolayı sinema salonuna gecikmeli olarak ulaşan oyuncular, filmi seyircilerle beraber izledi. Film boyunca kahkahaların eksilmediği gösterimin sonunda oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin