Avlu Pelin kimdir?

Avlu dizisi güçlü hikayesi ve başarılı kadrosu ile dikkat çekmeye devam ediyor. Avlu dizisi 29. bölümde dahil olan Pelin kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
08 Şubat 2019 - 09:23
Yeni Bölüm

Avlu dizisi güçlü hikayesi ve başarılı kadrosu ile dikkat çekmeye devam ediyor. Avlu dizisi 29. bölümde dahil olan Pelin kimdir? Gerçek adı nedir?

Avlu Pelin kimdir?

19-02/08/pelin.png

Avlu'da Pelin, annesinin zengin iş insanı olan kocası Murat Pehlivanoğlu tarafından tacize uğramış ancak para meraklısı annesini bu duruma inandıramamıştır. Devam eden tacizlerin üzerine en sonunda kendisini savunmak için üvey babasını makasla yaraladı ve hapishaneye girdi. İçeride de derdi bitmedi. Aile avukatı ve annesi, tanınmış olmaları nedeniyle durumu gizlemek için, Pelin'in madde bağımlısı olduğunu ve bu nedenle saldırdığını iddia edip ifadeyi böyle verdirdiler. Zengin olması nedeniyle Kudret'in radarına giren Pelin, Deniz'in kızı Ecem'e benzerliği ve Deniz'in hassasiyeti nedeniyle koruma altına alınmaya çalışacak. 

Avlu dizisinde Pelin karakterini İdil Sivritepe canlandırmaktadır.

Avlu dizisinde Pelin'i canlandıran İdil Sivritepe kimdir?

19-02/08/idil-siv.png

1990 doğumlu İdil Sivritepe Sil Baştan adlı dizide Duygu karakteri ile ekran severlerin karşısına çıkmış ve büyük beğeni ile izlenmeyi başarmıştır. 2015 yılının yeni dizilerinden Star Tv’de yayınlanan Çilek Kokusu adlı dizide Eda karakterini canlandıran İdil Sivritepe Han tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı. Oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin