Awkward'dan bir iyi bir de kötü haber!

Awkward'dan bir iyi bir de kötü haber var!

Teen Wolf, Awkward, Faking It ve Finding Carter gibi yapımlarıyla artık dizileriyle de adından söz ettiren gençlik kanalı MTV'den 'Awkward' için hem iyi hem de kötü bir haber var!

Şu sıralar dördüncü sezonunun ikinci yarısı devam etmekte olan 'Awkward'ın geleceği belli oldu.

 

İŞTE MTV'NİN KARARI

MTV'nin aldığı karara göre;

* Awkward 5. sezon onayını aldı.

* 5. sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

* Yeni sezonda Mike Chessler ve Chris Alberghini ikilisi dizinin showrunner'ları olarak görevlerini yürütmeye devam edecekler.

 

HİKAYESİ

Lise öğrencisi Jenna Hamilton (Ashley Rickards) üzerine kurulu bir dizi olan Awkward'ın kısaca hikayesi şöyle:

Okulun görünmez kızı Jenna, yaz kampında okulun en popüler çocuğu Matty ile beraber olur. Matty bu durumdan kimsenin haberinin olmamasını istediğinde, zaten kendine güveni az olan ve ebeveynleriyle de sorun yaşayan Jenna'nın tek dostu yine yazdığı blogu olur.

 

Bir akşam eve döndüğünde, isimsiz bir mektup bulan Jenna, bir takım tesadüfler sonucu başına gelen talihsizlikler serisininin, ailesi ve arkadaşları tarafından intihar olarak algılanmasının önüne geçemez ve başıma daha kötü ne gelebilir diye düşünürek okuldaki bir oyuna katılır.[reklam]

2011 senesinde ekran macerasına başlayan dizi yayınlandığı dönem boyunca Teen Choice Award ve People's Choice Award gibi ödül organizasyonlarından ödüllerle dönmeyi başardı.

 

KANALI MEMNUN EDİYOR

Ashley Rickards, Beau Mirchoff, Molly Tarlov, Jillian Rose Reed, Brett Davern, Nikki DeLoach, Desi Lydic, Greer Grammer ve Mike Faiola gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran 'Awkward' istikrarlı izlenme oranlarını dördüncü sezonunda da korumayı sürdürüyor.

 

4. SEZON SONU YAKLAŞIYOR

Awkward, Çarşamba günleri MTV ekranlarına gelmeye devam ediyor.

 

Dizi, 14 Ekim'de 'Bonfire of the Vanites' isimli bölümle izleyicilerinin karşısında olacak.
 

Awkward 5. sezon

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin