Aytaç Şaşmaz ve Sümeyye Aydoğan’lı “Hatıran Yeter” ne zaman vizyona giriyor?

Yapımcılığını Berton Medya'nın üstlendiği başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Sümeyye Aydoğan'ı yer aldığı "Hatıran Yeter" filmi vizyon için gün sayıyor. Peki Hatıran Yeter filmi ne zaman vizyona girecek? Hatıran Yeter filminin konusu ne? Hatıran Yeter filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Hatıran Yeter filmi uyarlama mı? Hatıran Yeter filmi nerede çekiliyor? Aytaç Şaşmaz kimdir? Sümeyye Aydoğan kimdir?

Volkan Usta
20 Haziran 2023 - 16:37
Kültür Sanat

Berton Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Aytaç Şaşmaz ve Sümeyye Aydoğan’ın başrolünü oynadığı “Hatıran Yeter” filminin çekimleri Bursa’da sürüyor. İşte detaylar!

23-06/20/fymew-4x0aa-jlz.jpg

Ömer Faruk Yardımcı’nın yönettiği film Mudanya ve Tirilye ilçelerinde çekilmeye devam edecek. Filmde Aydoğan ve Şaşmaz'a ayrıca Belçim Bilgin, Burak Sevinç, Ferit Aktuğ, Gözde Çığacı, Furkan Kalabalık gibi isimlerde eşlik ediyor. Yürütücü yapımcılığını ise Burcu Aksoy ve Serkan Taş'ın yaptığı "Hatıran Yeter" filmi bir aksilik olmazsa 22 Aralık’ta gösterime girecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin