Aziz Bu Hafta Neden Yayınlanmayacak?

Aziz bu hafta neden yayınlanmayacak belli oldu. Dizinin yeni bölümü için beklenen resmi açıklama geldi. Peki 21.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Uzun süredir yakında takip ettiğimiz, Show TV’nin bu sezon en güçlü dizilerinden biri olan Aziz dizisi için bu hafta beklenmedik bir olay yaşandı. Dizinin her hafta soluksuz yeni bir bölümü yayınlanırken, bu hafta Aziz’in yeni bölümünün yayınlanmayacağı açıklandı. Tabii ki sorduğumuz soru Aziz bu hafta neden yayınlanmayacak sorusu oldu.

Dizinin resmi hesaplarından bu konu hakkında da bir açıklama yapıldı. O zaman yapılan açıklamalara göre detaylara geçelim.

Aziz Yeni Bölüm Neden Yok?

Bu sezon çok sık karşı karşıya kaldığımız sağlık sorunları nedeniyle diziye ara verildiği belirtildi.

Yakın zamanda dizide yer alan bazı oyuncuların koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Muhtemelen bu nedenle dizinin çekimlerine ara verilmek zorunda kalındı.

Dizinin çekimlerine ara verilince, haliyle yeni bölüm yetişmedi. Böylece dizinin 21.bölümü de ertelenmiş oldu.

Ertelemenin ne kadar süreceği konusunda da bilgi var. 8 Nisan Cuma günü yayınlanması gereken bölüm, her hangi bir değişiklik olmazsa 15 Nisan tarihinde yayınlanmış olacak. Yani tam olarak 1 haftalık bir ertelemeden söz ediyoruz.

22-04/06/aziz-bu-hafta-neden-yayinlanmayacak.jpg

Show TV’nin yayın akışını kontrol ettiğimiz zaman ise Aziz dizisinin yeni bölümü yerine Yerli Sinema Sahte Kabadayı’nın yayınlanacağını görüyoruz. Hemen sonrasında ise yine film ekranlara gelecek. Üçkağıtçı’yı izleyeceğiz.

İki filmin arkasından ise Aziz dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak. Dizinin yeni bölümü için bir fragman yayınlandığı zaman ya da durumda ekstra bir değişiklik yaşanacak olursa yine paylaşacağız.

Şu an için ek bir duyuru yapılmadığının tekrar tekrar altını çizmiş olalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin