Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu dizisinin oyuncuları ve ekibi veda yemeğinde bir araya geldi!

Etkileyici hikayesi ve muhteşem oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında Ramazan ayı boyunca hafta içi her akşam izleyiciyle buluşan Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu dizisinin ekibi veda yemeğinde bir araya geldi.

Volkan Usta
03 Nisan 2024 - 14:09
Yeni Bölüm

Etkileyici hikayesi ve muhteşem oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında Ramazan ayı boyunca hafta içi her akşam izleyiciyle buluşan Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu dizisinin oyuncuları, set ekibi, yapımcısı Mehmet Bozdağ ile eşi Aslı Zeynep Peker Bozdağ, dizinin veda yemeğinde bir araya geldi. Bozdağ Film Platoları’nda düzenlenen final yemeğine dizinin başarılı oyuncuları Rüzgar Aksoy, Cem Kurtoğlu, Hakan Örge, Tuğba Melis Türk gibi isimler katıldı.

Yapımcı Mehmet Bozdağ, “Aziz Mahmud Hüdayi bizim için çok özel bir proje oldu. Projede yer alan tüm ekibe, tüm oyuncu arkadaşlarımıza, yönetmenimize, senaristlerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Ayrıca bu süreçte bize ev sahipliği yapan kanalımız TRT’ye, TRT Genel Müdürü Sayın Zahid Sobacı’ya, Sayın Ziyad Varol’a ve tüm TRT yöneticilerine canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Aziz Mahmud Hüdayi’yi canlandıran başrol oyuncusu Rüzgar Aksoy ise şu sözleri söyledi: “Coşkusuyla, mücadelesiyle güzel günleriyle ve motivasyonuyla bu hikayeye hep beraber gönül koyduk. Kendi oyunculuk serüvenim açısından da pek çok şey fark ettim, tabii ki bu da Aziz Mahmud Hüdayi sayesinde oldu. İyi ki bu projeyi yaptık, iyi ki bu projeyi beraber yaptık. Çok mutluyum, teşekkür ederim.”

Üftade’yi canlandıran usta oyuncu Cem Kurtoğlu ise sözlerine ekibe ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek başladı. “Her şey bir nasip meselesi. Üftade’yi oynamak bana nasip oldu. Hayatım boyunca oynamak istediğim türdendi. Sizlerle olduğum için çok mutluyum. Hep birlikte yeni projelere imza atmak dileğiyle.” dedi.

Dizinin final bölümü çekimleri sırasında sette kesilen pasta ile birlikte, "Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu" dizisinin başarılı oyuncuları ve ekibi, bu anlamlı projenin ardından gelecek projelerde yeniden birlikte çalışma umuduyla vedalaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin