resim yok
26 Nisan 2013 - 00:00

Kıvanç Tatlıtuğ’un abisi Cem Tatlıtuğ dün Enbe Orkestrası’nın sanatçısı Burcu Özsoy ile evlendi.

 

Beşiktaş Evlenme Daiesi'nde


Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde gerçekleşen nikah töreninde Tatlıtuğ’un nikah şahidi Ay Yapım’ın sahibi Kerem Çatay olurken Özsoy’un Eskişehir’den yakın aile dostları ve manevi babam dediği Süleyman Uğur yaptı.

 

Erdem Tatlıtuğ'un cevabı!


Gazetecilerin bekar olan Kıvanç Tatlıtuğ’u hatırlatması üzerine Erdem Tatlıtuğ şu cevabı verdi:

 

“Daha çocuk o… Bu işlerde siparişle olmaz. Gönül düştüğü yerde olur. Ben evlenmesini isterim. Ondan da torun görmek isteriz. Boy boy torun isteriz”

Kıvanç Tatlıtuğ’a nasıl gelin istersiniz?” sorusuna ise Erdem Tatlıtuğ, “Bize uysun yeter. Annesinin babasının çocuğu olsun yeter. Mesajı aldınız mı?” şeklinde cevap verdi.

EVLENMEYİ ARZU EDERİM

Abisi Cem Tatlıtuğ ile babası Erdem Tatlıtuğ’un kendisi için yaptığı evlilik yorumlarına Kuzey Güney dizisinin yıldızı Kıvanç Tatlıtuğ:

 

“Karşılıklı bir ara konuşuruz. Abi kardeş hallederiz. Bu işler neden olmasın. Çok çocuklu aileden geliyorum. Evlenmeyi arzu ederim. İnşallah karşımıza doğru insan çıkar biz de aile kurarız. Neden olmasın” diyerek ince bir evlilik mesajı verdi.

 

Yakın dostlar ile yemek


Çift nikahtan sonra akşam teknede yakın dostlarına yemek verdi.

 

 

SOSYAL MEDYA KUZEY GÜNEY DİZİSİ İLE YIKILIYOR! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin