Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 9. Bölüm 2. Tanıtımı yayında! Umay, Timur ve Rengin birlikteliğini öğreniyor!

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 9. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Peki Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 8. bölümde neler yaşandı? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 9. bölümde neler olacak? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisinde kimler rol alıyor? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisinin konusu ne? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi nerede çekiliyor? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Demet Evgar kimdir? Buğra Gülsoy kimdir?

Volkan Usta
15 Nisan 2024 - 23:50
Kültür Sanat

Show TVnin, MF Yapım imzalı dizisi Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?’ın 9. bölümünden yeni bir tanıtım daha izleyiciyle buluştu. Heyecanın doruklara ulaştığı tanıtımda, gerçeklerin adım adım ortaya çıkması gündemi kasıp kavurdu.

Merakla beklenen yeni bölümün tanıtımına, Umay’ın Timur ve Rengin birlikteliğini öğrenmesi damga vururken; Aziz Uras’ın “Annemi, beni, herkesi kandırmışsın. Daha da fazla kandıramayacaksın!” sözleriyle babasıyla yüzleşmesi dikkat çekti.

Hastaneye yeni gelen bir vakanın, Bahar ve Timur ilişkisinde iyileşmeyen yaraları yeniden açacağının sinyallerini verdi. Her açıdan köşeye sıkışan Timur’un ne yapacağı ise merak konusu oldu.

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” her salı saat 20.00de Show TVde!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin