Balkan Ninnisi artık yeni gününde ekrana gelecek!

TRT1'de Salı akşamları ekrana gelen Balkan Ninnisi dizisi için şok bir karar alındı. Balkan Ninnisi'nin günü mü değişti? Bu akşam Balkan Ninnisi yayınlanacak mı?

Volkan Usta
13 Ekim 2022 - 16:14
Yeni Bölüm

Tam 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalmış, bir tarafında Türk ve Arnavutların diğer yanında Makedonların yaşamlarını sürdürdüğü Üsküp’te, farklı milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri mücadelenin anlatıldığı 'Balkan Ninnisi' dizisinin günü değişti. TRT1'de Salı akşamları izleyicisiyle buluşan dizi önümüzdeki haftadan itibaren Perşembe akşamları ekrana gelecek.

Balkan Ninnisi'nin 15.bölümünde neler yaşandı?

Nina’yla ilgili gerçeklerin peşine düşen Süleyman, Neriman ve Elena’nın sakladığı mektupları öğrenir. Neriman’ın, Süleyman tarafından bağışlanmak için tek bir şansı vardır: Süleyman’ın gerçekleri öğrenmek için Nina’ya yazacağı mektubu, onu bulup iletecektir. Çaresiz kalan Neriman, abisi için her şeyi göze alır ve Elena’nın kapısını çalıp yardım ister. Diğer yandan Jovanka ve Ertan, aşk acısı çekerken, onları barıştırmak için elinden geleni yapan Daniel ve Güldaniye Hala, amaçlarına ulaşabilecek mi? Mektubu alan Nina, 35 yıl sonra Süleyman’la görüşmeye gelecek mi?

Balkan Ninnisi yeni gününde, yeni bölümüyle 20 Ekim Perşembe 20.00’de TRT 1’de!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin