Bambaşka Biri 1. bölümüyle bu akşam Fox'ta başlıyor! Bambaşka Biri oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

Fox'un bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Bambaşka Biri, iddialı senaryosuyla izleyiciyle buluşuyor. Bambaşka Biri dizisi oyuncuları kimlerdir? Bambaşka Biri dizisi konusu nedir? Bambaşka Biri 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Bambaşka Biri dizisi hangi gün başlıyor? Bambaşka Biri Kenan'ı kimdir? Burak Deniz kimdir? Bambaşka Biri Leyla kimdir? Hande Erçel kimdir? Bambaşka Biri dizisi Turan kimdir? Cem Davran kimdir? Bambaşka Biri'nin Ekrem'i Muttalip Müjdeci kimdir? Bambaşka Biri'nin Tahir'i kimdir? Uğur Uzunel kimdir? Bambaşka Biri'nin İdris'i Menderes Samancılar kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
11 Eylül 2023 - 19:59
Kültür Sanat

Fox'un hikayesiyle iddialı şekilde sezona başlayacak olan Bambaşka Biri, bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Bambaşka Biri dizisi konusu nedir? Bambaşka Biri oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Bambaşka Biri dizisi 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sizler için derledik...

İLGİLİ İÇERİK

İşte detaylar! Bambaşka Biri dizisi oyuncularını yakından tanıyalım!

23-09/09/leyla-1694247533.jpg

Leyla Gediz (Hande Erçel): Genç, güzel, gözü kara bir Cumhuriyet Savcısı. Dört yıl sonra görev için İstanbul’a döndüğünde kendisini esrarengiz ve zorlu bir cinayet davası karşılar. Soruşturma esnasında yolu ünlü ve başarılı haber spikeri Kenan’la kesişir ve Kenan’ı etkilemesi çok zor olmaz. Leyla bir yandan ucu çok başka yerlere uzanan cinayet davasıyla uğraşırken kendi ailesinin karanlık geçmişiyle yüzleşir, bir yandan da hastalığı sebebiyle aynı bedende iki farklı kişi olduğunu bilmediği Kenan’la zorlu bir aşk macerasına yelken açar.

23-09/09/kenan-1694247543.jpg

Kenan Öztürk (Burak Deniz): Türkiye’nin en başarılı, en ünlü ana haber bülteni sunucusu. Aynı zamanda zeki, esprili ve yakışıklı bir adam. İstanbul’da işlenen bir cinayetin gizemli katil zanlısının sesini duyurmak için Kenan’ı seçmesiyle Kenan, kendini soruşturmanın savcısı Leyla’yla bir maceranın içinde bulur. İlk görüşte hoşlandığı bu güzel kadın Kenan’ı çok etkilemiştir. Ne var ki Kenan’ın kendisinin dahi haberdar olmadığı gizemli hastalığı Kenan ve Leyla için büyük bir sınav olacaktır.

23-09/09/turan-1694247598.jpg

Turan Öztürk (Cem Davran): Başsavcı vekili Turan, Kenan’ın babası, Leyla’nın ise amiri. İşinde başarılı, saygın, tatlı sert bir adam.  Bütün gizemlerin, cevapsız soruların anahtarı ondadır.  Oğluyla ilgili acı gerçekleri bilmektedir fakat oğlunun içinde bulunduğu bu korkunç gerçekle yüzleşmek epey zor olacaktır. Ya oğlunu yakacaktır, ya da oğlu için kendini.

23-09/09/ekrem-1694247652.jpg

Ekrem Gediz (Muttalip Müjdeci): Leyla’nın geçmişi sisli, gizemli, biraz da karanlık babası. Şimdilerde her ne kadar kendi halinde bir iş adamı gibi görünse de geçmişinde yaptığı büyük bir hata ona geceleri uykularını haram eder. Yine de ailede Leyla’yla arası iyi olan tek insandır. Yıllar sonra geçmişinde yaptığı hata şimdi Leyla’nın önüne gelmek üzeredir.

23-09/09/ahinde-1694247678.jpg

Şahinde Gediz (Gülçin Hatıhan): Leyla’nın arasının kötü olduğu annesi. Leyla görevine yeni başladığı zamanlarda abisinin bulaştığı bir mesele yüzünden araları bozulmuş, sonra da hiç düzelmemiştir. Evlatlarına, ailesine sevgi dolu olsa da asıl yumuşak karnı oğlu Tahir’dir.

23-09/09/berrin-1694247717.jpg

Nevin Öztürk (Berrin Arısoy): Kenan’ın annesi, Turan’ın biricik eşi, kendisini ailesine adamış bir ev hanımı. Kenan’ın çocukken geçirdiği psikolojik bir rahatsızlığa o yıllarda zorlukla göğüs germiştir. Her anne gibi oğlu için yapamayacağı şey, katlanmayacağı zorluk yoktur. Yıllar sonra nükseden hastalık Nevin için bir kabusun yeniden başlaması, bütün acıların yeniden doğmasıdır.

23-09/09/tahir-1694247837.jpg

Tahir Gediz (Uğur Uzunel): Leyla’nın abisi. Babasının iktidarında gölgede kalmış olmaktan sıkılmıştır. Gücün, kudretin ve paranın kendisine gelmesini sabırsızlıkla bekliyordur. Annesiyle arası ne kadar iyiyse babasıyla o kadar kötüdür. Birkaç yıl önce bulaştığı bir kaza yüzünden Leyla’yla neredeyse düşmanlardır.  

23-09/09/yasemin-1694247865.jpg

Yasemin (Begüm Akkaya): Zeki, esprili, komik, duygusal ama dişli bir avukat. Leyla’nın en yakın arkadaşı ve sırdaşı. İdeal aşkı, ruh ikizini arayan biri. Gerçek aşka sonuna kadar inanan Yasemin, Kenan’la ilgili soru işaretleri sebebiyle ona bir türlü teslim olamayan Leyla’nın ve bu aşkın en büyük destekçisi olacaktır. Eski Türk filmlerine, 90’lar şarkılarına bayılır. En yakın arkadaşının düştüğü aşk batağıyla mücadele ederken kendisi aradığı adamın tam tersi birine, Kenan’ın en yakın arkadaşı Murat’a aşık olacaktır.

23-09/09/nuray-1694247904.jpg

Nuray (Polen Emre): Nuray 30 yaşlarında... Hep umut etmiş. Orta alt bir sınıftan gelmiş, varlıklı bir ailenin oğlu olan Tahir’le, hayal ettiği yaşamı ona sunacağını sanarak alelacele evlendirilmiştir. Nuray için ailenin sevilmeyen gelini olması kaçınılmaz, özellikle Şahinde’yle yıldızı bir türlü barışmamış. Ne hayatında ne evliliğinde bir heyecan kalmıştır. Leyla'nın bağımsızlığını kıskanır. Tahir'in işlediği suçları gözleri görmez ve kocasının hapse girmesinden Leyla'yı sorumlu tutar.

23-09/09/idris-1694247929.jpg

İdris (Menderes Samancılar): İdris, bir kalabalığın arasına kolayca karışıp gözden kaybolabilecek biridir. İlk karşılaşmada önemsiz biri olduğunu düşündürebilir fakat Turan onu gördükten sonra bir daha rahat bir uyku uyuyamayacaktır.

Bambaşka Biri her pazartesi saat 20.00'de FOX'ta...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin