Bambaşka Biri 3. Bölümde Kenan yüzünden Leyla'nın savcılığı tehlikeye girdi!

Fox'un yeni dizisi Bambaşka Biri 3. bölümüyle ekran serüvenine başladı. Peki Bambaşka Biri 3. bölümde neler yaşandı? Bambaşka Biri 4. bölümde neler olacak? Bambaşka Biri 4. bölüm fragman yayınlandı mı? Bambaşka Biri dizisi oyuncuları kimlerdir? Bambaşka Biri dizisi konusu nedir? Bambaşka Biri dizisi uyarlama mı? Bambaşka Biri nerede çekiliyor? Bambaşka Biri reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
26 Eylül 2023 - 09:30
Kültür Sanat

Yapımını dünyanın pek çok ülkesinde yayınlanan Türk dizilerinin yapımcısı TİMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği FOX’un yepyeni dizisi Bambaşka Biri üçüncü bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

BAMBAŞKA BİRİ 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kenan sandığı Doğan fazla ileri gidince Leyla bir şok geçirmiştir. Kenan kendine geldiğinde yaptıklarını öğrenip kendini affettirmeye çalışır. Fakat Leyla'nın öfkesini yumuşatmak kolay olmaz. Hafıza kayıpları iyice sıklaşan Kenan da akıl sağlığından şüphe etmeye başlar. Bu durumu fark eden tek kişi kendisi değildir. 

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-09/22/bambaska-biri_3-4.JPG

Son kurbanını öldürmeyi başaramayan Doğan, İrfan'ın konuşmasını engellemek için beklenmedik riskler alır. Kenan'a olan güveni gittikçe sarsılan Leyla ve komiser Refik ise, katilin Kenan'la olan bağlantısını teyit etmek için tehlikeli bir oyun oynar. Bu sefer tuzağa düşme sırası Doğan'dadır. 

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-09/22/bambaska-biri_3-5-1695392642.JPG

Yalanları gitgide biriken Ekrem'den tek şüphelenen Leyla değildir. Tahir'in de dikkatini çeken ketum davranışları aslında buzdağının görünen ucudur. İrfan'a ulaşmaya çalışan tek taraf Doğan ve İdris değildir. Doğan'ın önünde yeni engeller vardır artık. Doğan başladığı işi bitirebilecek mi? Yoksa soruşturmayı sekteye uğratacak olan Leyla'nın kendi ailesinden biri mi?

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-09/22/bambaska-biri_3-3-1695392662.JPG

Bambaşka Biri her Pazartesi saat 20.00’de Fox’ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin