Bambaşka Biri 5. Bölümde Kenan ve Leyla gerçekleri bulmaya çok yaklaştı!

Fox'un yeni dizisi Bambaşka Biri 5. bölümüyle ekran serüvenine başladı. Peki Bambaşka Biri 5. bölümde neler yaşandı? Bambaşka Biri 6. bölümde neler olacak? Bambaşka Biri 6. bölüm fragman yayınlandı mı? Bambaşka Biri dizisi oyuncuları kimlerdir? Bambaşka Biri dizisi konusu nedir? Bambaşka Biri dizisi uyarlama mı? Bambaşka Biri nerede çekiliyor? Bambaşka Biri reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
10 Ekim 2023 - 09:40
Kültür Sanat

Yapımını TİMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği FOX’un yepyeni dizisi Bambaşka Biri beşinci bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

BAMBAŞKA BİRİ 5. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yetimhanede yangınını ört bas etmek isteyenler ve ortaya çıkarmak isteyenler arasında şiddetli bir savaşın ortasında kalan Leyla ve Kenan karşılarındaki düşmanın onlardan korkmadığını anlarlar. Artık kazıdıkları geçmiş hayatlarını tehdit etmektedir. Üstelik beklenmedik bir anda gelecek duygusal bir itiraf, işlerini çok daha zorlaştıracaktır.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-10/06/bambaska-biri_5-5-1696581660.JPG

Turan oğlunu ateş alanından uzak tutmaya çalışırken Nevin Kenan'ın ruhsal bozukluğu hakkında korkutucu bilgiler edinir. Kendine ait olanı geri almaya çalışan Doğan, bu yolda ne kadar ileri gidecektir? 

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-10/06/bambaska-biri_5-2-1696581674.JPG

Doğan'ın fevriliğiyle baş edemeyen İdris, katı yöntemlere başvurmak zorunda kalır. Fakat Ekrem artık Doğan'ın açık hedefidir.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-10/06/bambaska-biri_5-4-1696581693.JPG

Bambaşka Biri her Pazartesi saat 20.00’de Fox’ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin