Bambaşka Biri 6. Bölümde Kenan ve Leyla'nın arasında yaşananlar geceye damgasını vurdu!

Fox'un yeni dizisi Bambaşka Biri 6. bölümüyle ekran serüvenine başladı. Peki Bambaşka Biri 6. bölümde neler yaşandı? Bambaşka Biri 7. bölümde neler olacak? Bambaşka Biri 7. bölüm fragman yayınlandı mı? Bambaşka Biri dizisi oyuncuları kimlerdir? Bambaşka Biri dizisi konusu nedir? Bambaşka Biri dizisi uyarlama mı? Bambaşka Biri nerede çekiliyor? Bambaşka Biri reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
17 Ekim 2023 - 09:37
Kültür Sanat

Yapımını TİMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği FOX’un yepyeni dizisi Bambaşka Biri altıncı bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

BAMBAŞKA BİRİ 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Leyla’nın ailesiyle gittikçe daha yakın bir ilişki kuran Kenan, Doğan’a fırsat yarattığından habersizdir. Fakat ikilinin farkında olmadığı tek tehlike bu değildir. Leyla ile yaşadıklarını takip eden başkaları da vardır.

23-10/13/bambaska-biri_6-9-1697194255.JPG

Yetimhane yangınından sorumlu tuttuğu Ekrem'i bir kez daha elinden kaçıran Doğan, Leyla'nın babasına işkence etmek için farklı bir yol bulur. Ekrem'in iyiliğine gönülden inanan Leyla ise ailesinin geçmişini öğrenmeye bir adım daha yaklaşır. Ancak o gerçeklere yaklaştıkça, yolunu kesmeye çalışanlar artar. Vicdan azabıyla boğuşmakta olan Tahir ailesini korumak için elinden geleni yapmaya hazırdır. Tahir'in Yasemin'e olan ilgisini fark eden Nuray ise dikkatini bir başkasına çevirir.

23-10/13/bambaska-biri_6-6-1697194273.JPG

Turan'ın bütün çabalarına rağmen Nevin'in oğlunu kaybetme korkusu baskın gelir. Kenan'ın durumunun sandıklarından da ağır olduğunu öğrenen Nevin, Turan'dan bağımsız hareket etmeye karar verir. Şahinde ise Ekrem'in vicdanını susturmakta başarısız olur. Gediz ailesinin sırları su yüzüne çıkmak üzeredir. Başlarına gelen onca şeyden sonra Kenan Leyla'ya olan aşkını daha fazla saklayamaz. Leyla ise kendi içinde kabullendiği aşkını Kenan'a açmakta zorlanır. Bastırılan duygu yoğunluğu ikiliyi kaçınılamaz itiraflara sürükler.

23-10/13/bambaska-biri_6-10-1697194308.JPG

Bambaşka Biri her Pazartesi saat 20.00’de Fox’ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin