Bambaşka Biri 7. Bölümde Leyla'nın hayatı tehlikeye girdi!

Fox'un yeni dizisi Bambaşka Biri 7. bölümüyle ekran serüvenine başladı. Peki Bambaşka Biri 7. bölümde neler yaşandı? Bambaşka Biri 8. bölümde neler olacak? Bambaşka Biri 8. bölüm fragman yayınlandı mı? Bambaşka Biri dizisi oyuncuları kimlerdir? Bambaşka Biri dizisi konusu nedir? Bambaşka Biri dizisi uyarlama mı? Bambaşka Biri nerede çekiliyor? Bambaşka Biri reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
24 Ekim 2023 - 09:37
Kültür Sanat

Yapımını TİMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği FOX’un yepyeni dizisi Bambaşka Biri yedinci bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

BAMBAŞKA BİRİ 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Adliyede yaşanan bir felaketin üzerine Leyla tekrardan gerçeklere bir adım uzaklaşır. Fakat olayın ardından bulunan bir ipucu soruşturmanın yeni hedefini belirler.

23-10/22/bambaska-biri_7-11.JPG

Gerçekleri yanlış kişiye açıklayan Nevin, Doğan'ı da oğlu olarak kabul etmeye başlamaktan başka çaresi olmadığını düşünmeye başlar. Eşinin aksine Doğan'ı kabullenemeyen Turan ise İdris'le çarpıcı bir yüzleşme yaşar.

23-10/22/bambaska-biri_7-10.JPG

Korkarak yaşamaktan yorulan Ekrem ipleri kendi eline almaya karar verir. Şimdiye kadar hedeflerini avlayan taraf olan Doğan bu sefer avın kendisi olacaktır. Şahinde ve Ekrem'in gerçekleri saklamak uğruna söyledikleri yalanlar ise Tahir'i karanlık bir yola sürükler.

23-10/22/bambaska-biri_7-8.JPG

Nuray'ın kıskançlığıyla sebep olduğu kargaşa Tahir'in Yasemin'le ilgili umutlarını açığa çıkarır. Yasemin'in en zor anında desteğine koşan kişiyse Murat olur. Leyla, Kenan'dan uzak durabilmek için büyük değişikliklere hazırlanırken Kenan ona yakın kalabilmek için hayatının en önemli parçasını feda eder.

23-10/22/bambaska-biri_7-5-1697969506.JPG

Bambaşka Biri her Pazartesi saat 20.00’de Fox’ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin