Bana Sevmeyi Anlat 20. bölümde Haşmet'in öfkesi

Fox TV ekranında yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat dizisi gerçekler gün yüzüne çıktığı 20. bölümüyle izleyicilerden tam not aldı!

Sibel Karagöl
19 Ocak 2017 - 00:57
Yeni Bölüm

Başrollerinde Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ'ın rol aldığı "Bana Sevmeyi Anlat" dizisi dün akşam yayınlanan 20. bölümünde uzun süredir saklanan ihanet ortaya çıktı!

17-01/19/bana3.jpg

Haşmet'in Öfkesi

FOX TV’nin Ay yapım imzalı imkansız bir aşkı konu alan dizisinde sırlar ortaya çıktı. Alper’in yıllar sonra komadan uyanan karısı Berna Alper'in kendisini reddetmesi üzerine son kozunu oynar. Berna, Haşmet'e Alper ve Leyla'nın ilişkilerinin arkadaşlıktan fazla olduğunu ve bunun suçlusunun Leyla olduğunu söyler. Duyduklarına inanamayan Haşmet, bu ihanet karşısında intikam planları kurmaya başlar.

17-01/19/bana2.jpg

Bu sırada kötü bir zamanlamayla Haşmet eski adamı Gürkan'ı öldürmek suçundan, polisler tarafından aranmaktadır. Haşmet'in köstebeğinin haber vermesiyle,Haşmet kimselere haber vermeden ortadan kaybolmuştur. Haşmet'in nerede olduğu konusundan bilgisi olmayan Leyla çocuğunu ve sevdiklerinin can güvenliğinden endişe eder.

Canan'ın Gelmeyen İtirafı

Leyla'nın annesi Canan en iyi seçeneğin kendi evi olduğuna Leyla'yı ikna eder. Leyla istemese de bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Leyla ile vakit geçirmekten keyif alan Canan, cesaretini toplayıp Leyla'ya kızı olduğunu söylemek ister fakat başarılı olamaz.

Bana Sevmeyi Anlat 20. bölümün final sahnesinde ise herkesi şok eden bir olay olur. Canan'ın evinde saklanan Leyla uyuyakalır.  Uykudan uyanınca karşısında Haşmet'i görür ve korkudan nutku tutulan Leyla şok geçirir. 

Ekranların heyecan dolu sahnelere ev sahipliği yapan dizisi Bana Sevmeyi Anlat'ın merakla beklenen 21. bölüm fragmanı yayınlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin