Barış Akarsu Merhaba Fragmanı Geldi!

Barış Akarsu Merhaba fragmanı yayınlandı. Film için yayınlanan ilk fragmanda nasıl detaylar var? En önemlisi de filmi ne zaman vizyonda göreceğiz?

Barış Akarsu Merhaba fragmanı sonunda paylaşıldı. Aslında filmin oyuncu kadrosu gibi birçok detayı yakın zamanda ortaya çıkmıştı.

Hatta oyuncularda yaşanan değişiklikler sonrasında filmde hangi isimleri göreceğimizi bile öğrendik. Bu bilgilerin peşi sırasında film için afiş görselleri yayınlandı. Afiş görselinden sonra vizyon tarihinin de kesinlik kazandığını sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise merakla beklenen filmin ilk fragmanı yayınlanmış oldu.

Barış Akarsu Merhaba Fragmanı ve Detaylar

Fikri Harika yapım tarafından hazırlanan filmin fragmanında, çok fazla bir detay göremiyoruz. Sadece sisli görüntüler içerisinde Barış Akarsu’nun bir konserinin canlandırıldığı gözüküyor.

Barış Akarsu’yu canlandıracak olan İsmail Ege Şaşmaz da tam olarak seçilemiyor. Muhtemelen ikinci fragmanda karakterler biraz daha detaylı olarak gösterilecektir.

Gelen bu ilk fragmanda konser görüntülerinin dışında arka fonda motivasyon konuşması yapan bir kadının konuşmasına yer verildiğini görüyoruz.

Kısa süreli fragmanda başka bir detay yok. Dediğimiz gibi yeni gelecek olan fragmanlarda çok daha fazla detay görmeyi umut ediyoruz.

Barış Akarsu Merhaba fragmanının detayları bir yana, filmin detaylarından da söz edelim. Yukarıda da söylediğimiz gibi filmde ünlü ismi canlandıracak olan oyuncu İsmail Ege Şaşmaz olacak.

Başrolde yer alan kadın oyuncu ise Almila Ada. Bu iki isim dışında Ebru Nil Aydın, Burak Satıbol, Şafak Pekdemir, Metin Coşkun gibi birçok ünlü ismi de filmde göreceğiz.

18 Kasım tarihinde vizyona çıkacak olan film için meraklı bekleyişimiz devam ediyor. Daha uzun fragmanları da beklediğimizi belirtelim. Yeni fragmanlar paylaşıldıkça yine sizlere bilgi vereceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin