Bayramda ekranda hangi diziler olmayacak? Kanallar hangi yapımlara yer verecek?

Ramazan bayramı sonrası her yıl olduğu gibi ekranlar da birçok yapım araya girerken bayram şekeri tadında programlar yer alacak. Peki 26 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında kanallarda hangi programlar var? Hangi diziler bayram arası verecek? Hangi kanalda hangi bayram programı yer alacak? Kanalların bayram programları neler? Pazartesi-Pazar günü arası yayın akışı ne? Veda Mektubu 26 Haziran pazartesi akşamı yayınlanacak mı? 26 Haziran Pazartesi günü Maviye Sürgün dizisi yayınlanacak mı? 28 Haziran Çarşamba Benim Güzel Ailem ekrana gelecek mi? 29 Haziran Perşembe Kendi Düşen Ailem'in yeni bölümü var mı? 30 Haziran Cuma Kısmet dizisi FOX ekranlarında olacak mı? 1 Temmuz Cumartesi Taçsız Prenses yeni bölümü var mı? TV8'de MasterChef All Star yeni bölümleriyle ekranda olacak mı? 2023 Kurban bayramı TV programları!

Volkan Usta
26 Haziran 2023 - 10:30
Kültür Sanat

Kurban Bayramı ile birlikte birçok dizi de ufak bir ara vermeye hazırlanıyor. Peki bayramda hangi diziler ara verecek? Bayramda hangi programlar ekranda olacak? İşte detaylar!

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

26 Haziran - 3 Temmuz Arasında Hangi Diziler Ekranda Olmayacak? Hangi Programlar Bayram'da Yayınlanacak?

TRT 1

TRT'de Çarşamba “Benim Güzel Ailem ” tekrar bölümüyle, Perşembe akşamı ise “Kendi Düşen Ağlamaz” yeni bölümüyle bayramda ekranda olacak. Bayramın diğer günlerinde ise akşamları Benim Güzel Ailem ” ve  “Kendi Düşen Ağlamaz dizilerinin tekrar bölümleri yayınlanmaya devam edecek.

23-06/23/maviye-surgun-3-1687517784.JPG

SHOW TV

Başrollerinde Damla Sönmez, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak'ın yer aldığı Maviye Sürgün 26 Haziran Pazartesi günü yeni bölümüyle ekrana gelecek. Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran, Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show ise 27 ve 29 Haziran tarihlerinde tekrar, 1 Temmuz Cuamrtesi günü ise yeni bölümüyle yayında olacak. Show TV'de bayram boyunca sabah kuşağında Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Gelsin Hayat Bildiği Gibi ve Kızılcık Şerbeti gibi dizilerin tekrarı yayınlanırken, akşam saatlerinde ise Yeşilçam'ın güzide filmleri ekrana gelecek.

23-06/23/arkilar-bizi-soyler-2.jpg

Kanal D

Türkiye’nin kanalı Kanal D, sevilen yapımları ile Kurban Bayramı’nda da izleyicinin tercihi olacak. Seyirciler Kurban Bayramı’nda müzik, eğlence ve sinema keyfini Kanal D’de yaşayacak. Kanal D’de bayram eğlencesi Arefe Günü’nden başlayacak. Arefe günü yayınlanacak olan Her Şey Dahil filmi Tv’de İlk Kez Kanal D’de ekrana gelecek.

23-06/23/arkilar-bizi-soyler-1.jpg

Bayramın birinci günü Şarkılar Bizi Söyler Kuruçeşme Açıkhava’dan canlı yayınla ekrana gelen sezon finali bölümü ile yeniden izleyiciler ile buluşacak. Bayramın ikinci günü Şarkılar Bizi Söyler en güzel bölümlerinden oluşan kolaj bölümü ile ekrana gelirken; bayramın üçüncü günü ise Bizum Hoca 2 isimli Türk sineması izleyiciler ile buluşacak. Bayramın son günü ise Şarkılar Bizi Söyler Bülent Ersoy’un konuk olduğu 79’uncu bölümü ile yeniden ekrana gelecek.

23-06/23/megalodonun-yukselisi-1.jpg

Bayram boyunca birbirinden güzel filmler de Kanal D ekranındaki yerini alacak. Gündüz kuşağında Gırgıriye serisinin yanı sıra; Çapkın Hırsız, Uyanık Kardeşler, Masal Şatosu: Sihirli Davet ve Çetin Ceviz filmleri ekrana gelecek. Ayrıca Megalodon’un Yükselişi, Hababam Sınıfı Yeniden, Çember: Yolun Sonundaki Kız, Ben Hur Adına ve Mega Piton Yaratığa Karşı filmleri de yine Kanal D ekranında seyirciler ile buluşacak.

23-06/23/ember-yolun-sonundaki-kiz.jpg

STAR TV

Star TV ise birçok dizi final veya sezon finali yapması sebebiyle ekranda olmayacak. Star yayın akışında eski dizilerine veya Türk sinemasının sevilen yapımlarına yer verecek. Ayrıca kanal akışında gündüz kuşağında sevilen diziler Aramızda Kalsın, Kiralık Aşk, Erkenci Kuş, Sefirin Kızı ve Yalı Çapkını'nın tekrarları ile izleyicisiyle buluşacak.

23-06/23/kismet_2-3.jpg

FOX TV

Pazartesi günü itibariyle Fox'ta yayınlanan dizilerin yeni bölümleri ekrana gelmeyecek. Perşembe akşamı Gülcemal yerine Türk filmi, cuma günü ise Kısmet dizisinin tekrarı yayında olacak. Diğer günlerde ise Fox bayram ekranında Türk sinemasının sevilen filmlerine yer verecek.

23-06/23/7bcbec2f_big_1.jpg

TV8

TV8'de yeni bölümleriyle MasterChef Türkiye All Star ekrana gelmeye devam edecek. Bayram boyunca sevilen program her gün önce özet sonrasında akşamları yeni bölümleriyle yayında olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin