Bennu Yıldırımlar Arak dizisindeki yaşlandırma makyajı ile herkesi şaşırttı!

“Arak”ın başarılı ve usta oyuncularından Bennu Yıldırımlar yaşlandırma makyajı ile herkesi şaşırttı. Arak 1. bölümde neler yaşandı? Arak 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arak 2. bölümde neler olacak? Arak dizisi oyuncuları kimlerdir? Arak dizisi konusu nedir? Arak dizisi nerede çekiliyor? Arak dizisi uyarlama mı? Arak reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
25 Aralık 2023 - 11:07
Kültür Sanat

Show TV’nin yeni dizisi, yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Murat Can Oğuz’un üstlendiği “Arak”ın başrol oyuncularından Bennu Yıldırımlar kendisine yapılan yaşlandırma makyajı ile herkesi şaşırttı.

21 Aralık en uzun gecede Show TV’de yayına giren iddialı dizi Arak konusu kadar oyuncularıyla da dikkatleri çekti. Arak’ın Sema Sultan’ı Bennu Yıldırımlar ise kendisine uygulanan yaşlandırma makyajı ile konuşuldu. Gila Benezra’nın bizzat yaptığı yüz, el ve boynuna yapılan makyaj 4 saat sürüyor. Yıldırımlar, bu işlem sonrası 25 yaş yaşlandırılıyor. Bu anları hatıra olarak çektiren oyuncu setteki arkadaşları ile objektiflere poz verdi.

Etkileyici hikayesi, güçlü oyuncuları ve sürükleyici anlatımı ile Arak her Perşembe saat 20.00’de Show TV’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin