resim yok
08 Eylül 2011 - 00:00

 

Pazartesi akşamı en yakın arkadaşı Belçim Bilgin ile Jamiroquai konserine giden Beren Saat, daha sonra Beyoğlu’nda katıldığı after partide “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinde birlikte rol aldığı Fırat Çelik’le objektiflere takılmıştı.
 
Beren Saat’in geçen haftalarda yine Bilgin ile gittiği Paris seyahatinde de Fırat Çelik’in havalimanında kendilerini karşıladığı iddiası gündeme geldi ve Fırat Çelik ile Beren Saat arasında yeni bir aşkın başladığı öne sürüldü. Üç yıldır yönetmen Levent Semerci ile beraber olan, hatta birkaç ay önce hakkında çıkan ayrılık söylentileri üzerine “Semerci’ye aşığım” diyen Beren Saat, son iddialar üzerine Milliyet’e, “Benim hayatımda kimse yok” açıklamasını yaptı. Beren Saat böylece Levent Semerci ile ayrılık söylentilerini doğruladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin