resim yok
27 Nisan 2012 - 00:00

 

Meraklı Gazete'nin haberine göre; Geçtiğimiz günlerde ilk kitabı Kristaliz'i çıkaran sosyetik işkadını Zehra Korumaz taşlardan yola çıkarak Antik Mısır Kraliçesi Kleopatra'nın Kristaliz numarası ile aynı olan ünlü bir ismi ortaya çıkardı.
 
Kenan Doğulu ile yaşadığı aşkla son günlerde adından sıkça söz ettiren Beren Saat ile Kleopatra'nın ortak özellkleri olduğunu açıklayan Zehra Korumaz, "Kleopatra'nın kristaliz numarası 4'tür. Bu da zümrüt kristaline işaret eder sürekli zümrüt kullanan Kleopatra’nın baştan çıkarıcı güzelliğini zekasıyla ve iletişim becerileri ile birleştirerek yüksek bir statüye sahip olması bilinmektedir.
 
Beren Hanım da çalışkan, pratik, disiplinli, egosu düşük, işini ciddiyetle önemseyen bir yapıya sahip ancak negatif enerji etkisi altında kalırsa katı, ani patlamalar yaşayan, hoşgörüsüz, iletişimde yetersiz, kendi yanlış ifade eden, saldırgan ve yeteneklerini kullanamayan bir kişilik olarak karşımıza çıkabilir" dedi.
 
Korumaz sözlerini şöyle noktaladı: Eğer Beren Hanım zümrüt kullanırsa, aşk hayatında huzuru, mutluluğu sürekli olacaktır. Aynı zamande kendini ifade ediş tarzında ve insanlar üzerinde etkisindeki sihirli gelişmeleri büyük bir keyifle yaşayacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin