resim yok
22 Ekim 2008 - 00:00

Hatırla Sevgili’ onun için milattı, ama yakın tarihi eşelemeyi orada bırakmayacak, ‘Güz Sancısı’yla 6-7 Eylül’e götürecek bizi. BAHAR ÇUHADAR Beren Saat'’le resmi ve gayrıresmi tarihi, tabii ki ‘Aşk-ı Memnu'’yu ve içindeki Bihter'’i konuştu: Geride bıraktıkları arasında, bolca şans getiren bir yarışma, biri uzun soluklu iki dizi olsa da, ‘Hatırla Sevgili’nin Yasemin’i olarak kazımıştık bir köşeye Beren Saat adını. Yasemin çok naifti, yüzündeki ifade neredeyse her durumda aynı gibiydi ve evet hiç yaşlanmadı, ama çok güzeldi, çok izlenesi bir yüzdü... ‘Aşk-ı Memnu’nun Bihter’i olacak denildiğinde kasetler geriye sarıldı, 1975’in ‘Aşk-ı Memnu’su geldi akıllara. Müjde Ar’lı Bihter dururken o eski kayıtlarda, Beren Saat’ten Bihter olur muydu ki? Derken izlemeye başladık; hırssa hırs, içten pazarlıksa içten pazarlık... Sessiz sakin Yasemin’den çıkıp fettan Bihter oluvermişti. Beren Saat, ‘Aşk-ı Memnu’yu bugünün İstanbul’una taşıyan yeni versiyonunda gittikçe daha çok kabul göredursun, ‘Hatırla Sevgili’ vesilesiyle içine girdiği yakın tarihle hesaplaşması da bitmiş değil. Birkaç ay sonra, Tomris Giritlioğlu’nun uzun zamandır çekmeyi beklediği, Yılmaz Karakoyunlu’nun romanı temel alınarak yazılan ‘Güz Sancısı’nda Rum hayat kadını Elena olarak izleyeceğiz onu. Bu sefer 6-7 Eylül olaylarının göbeğine, Beyoğlu’na götürecek seyirciyi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin