resim yok
20 Ocak 2013 - 00:00

 

Beren Saat, sevgilisi Kenan Doğulu için 149 TL ödeyerek bir yıldız satın almış ve bu yıldıza Kenan Doğulu adını vermiş. Beren Saat sayesinde Kenan Doğulu'nun yıldızı gökyüzünde de parlıyor.
 
Fırat Kurtoğlu, uluslararası ilişkiler bölümü mezunu. Kız arkadaşına değişik bir hediye ararken İngiltere’deki Moon Estates şirketiyle tanışıyor. Burası lady, lord unvanları dağıtan; Ay’dan,Mars’tan, Venüs’ten arsa satan bir şirket. Şöyle ki; İskoçya’da Kincavel bölgesi yakınlarında tarihi bir arsa var. Toprak sahibi, yasal olarak Kincavel lady’si ya da lordu. Şirket 50 dönüm araziyi kapatmış, 2 yıldır birer metrekareden satıyor. Kurtoğlu, önce kız arkadaşını sonra kendisini unvan sahibi yapmış, ardından bu işi Türkiye’ye taşımak için Moon Estates’in bayiliğini almış...
 
Habertürk'ten Pınar Erbaş'a röportaj veren Kurtoğlu, müşterileri arasında Beren Saat, Deniz Seki ve Tolga Karel gibi ünlü isimler olduğunu söylüyor. Beren Saat, sevgilisi Kenan Doğulu için 149 TL ödeyerek bir yıldız satın almış ve bu yıldıza Kenan Doğulu adını vermiş. Beren Saat sayesinde Kenan Doğulu'nun yıldızı gökyüzünde de parlıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin