resim yok
18 Mayıs 2013 - 00:00

Ünlü oyuncu önceki akşam Can Bonomo'nun özel doğumgünü partisindeydi..

 

Son zamanların en popüler dizileri arasında yerini alan Karadayı'nın güzel ve yetenekli savcısı Feride karakterini canlandıran Bergüzar Korel, geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Can Bonomo'nun doğum günü partisini kutlamak üzere Garaj İstanbul adlı mekanda ekip arkadaşlarıyla birlikte doyasıya eğlendi.

 

"YORGUNUM"

 

Güzel oyuncu, parti çıkışı muhabirlerin soruları karşısında önce yorgun olduğunu, sonrasında ise Karadayı dizisi ile ilgili konuştu. Dizinin 4 bölüm sonra sezon finali yapacağını, kendisinin yoğun iş temposundan yorulup artık tatil yapmak istediğini belirtti.

 

 

"SETTE BACAKLARIMI BÖCEKLER YEDİ"

Kendisini çeken kameramana şakayla karışık sitem eden Korel 'Bacaklarımı çekmeyin, sette sinek ve böcekler yedi' diyerek gülmeye başladı.

 

 

KARADAYI 32. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Her yerde aranan Mahir'i getirene ödül verileceği duyurulur. Mahir her an yakalanma tehlikesine rağmen Feride'nin karşısına çıkar. Ancak Feride'den hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Mahir'in Feride'ye söyleyecekleri ise Feride'yi kalbinden vuracaktır. Turgut Mahir'in yerini öğrenebilmek için ailesini sorguya alır. Mahir'e olan tüm öfkesini ailesinden çıkarmaya kararlıdır. Kara ailesi büyük ve zorlu bir sınavdan geçer. Bu sırada Turgut'un açtığı yarayı taşıyamayan Ayten bir karar verir. Nazif'in son duruşması gelip çatar. Feride duruşmadan önce kararını verir. Eli kolu bağlanan Mahir'in tek çaresi kalmıştır. Feride'yi kaçıracaktır!

 

Fragmanı izlemek için tıklayın.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin