resim yok
11 Mart 2012 - 00:00

 

REKLAM yüzü olduğu firmanın yeni ürününü tanıtmak amacıyla Türkiye’ye gelen Brezilyalı model Alessandra Ambroiso, önceki “Beyaz Show”a konuk oldu.
 
Dünyaca ünlü manken, programda çok keyifli ve canlı bir ortam olduğunu, kalabalık karşısında da şaşırdığını söyledi. Beyazıt Öztürk’ün “Çok güzel” iltifatına Türkçe “Teşekkür ederim” diyerek karşılık veren Ambrosio, ikinci kez geldiği İstanbul için de “İnanılmaz bir şehir. Buradaki insanlar çok sıcakkanlı ve cana yakın” yorumunu yaptı. Beyazıt Öztürk, yedi aylık hamile olan ünlü mankene altın emzik hediye etti. Hediye karşısında çok mutlu olduğunu söyleyen Ambrosio, “Yalnız küçük bir sorun var, 3 yaşındaki kızım emzikleri çok seviyor, bunu da elimden alacaktır” dedi    

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin