Bihter filminin Matmazel'i olacaktı! Fakat o isim projeden ayrıldı!

Netflix'te yayınlanacak 'Bihter' filminin oyuncuları bir bir açıklanıyor! Bihter'i Farah Zeynep Abdullah, Nihal'i Helin Kandemir'in canlandıracağı Aşk-ı Memnu filminde Matmazel karakterini o şok isim canlandıracaktı. Fakat ünlü isim projeden ayrıldı. Peki hangi isim Bihter filminden ayrıldı? Yeni Matmazel kim olacak? Aşk-ı Memnu filmi ne zaman yayınlanacak? Bihter filmi ne zaman yayınlanacak? Matmazek karakterini kim canlandırıyor? Behlül karakterini kim canlandırıyor? Ebru Özkan Saban kimdir?

Volkan Usta
25 Şubat 2023 - 13:43
Kültür Sanat

Bihter filminin hazırlıkları devam ederken projeden ayrılan isim bomba etkisi yarattı. İşte detaylar!

Taff Pictures’ın Netflix için çekeceği filmde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Helin Kandemir, Nezaket Erden ve Lorin Menhart gibi ünlü oyuncuları buluşturacak. Caner Alper ve Mehmet Binay’ın yönetmen koltuğuna oturacağı filmde çekimler başlamadan flaş bir ayrılık yaşandı.

Aşkı Memnu'nun Matmazel'i Ebru Özkan kimdir? Ebru Özkan kaç yaşındadır,  nerelidir? - Haber61

Bu sezon “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinde Leyla rolüne hayat veren Ebru Özkan Saban, “Matmazel” rolü için prensipte el sıkıştığı filmin kadrosundan ayrıldı. Özkan’ın dizisiyle “Bihter” filminin çekim takviminin uymadığı öğrenildi.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin