resim yok
21 Mayıs 2013 - 00:00

Bir Aşk Hikayesi'nde Zuhal Olcay’ın gençliğini sanatçının kızı Ceren Olcay canlandırıyor!

Bir Aşk Hikayesi'nde bu bölüm, geçmişin karanlık sırları ortaya çıkacak.

 

Anne-kız yine buluştu

Geçmişin gizli kapılarının açıldığı bu bölümde Gönül rolüyle büyüleyen Zuhal Olcay’ın gençliğini kızı Ceren Olcay canlandırıyor.

Dizi salı günleri saat 20.00'da FOX'ta ekrana geliyor.

8. Bölüm Özeti

Bu hikâyede hiç kimse temiz değil… Sadece sen temizsin… Beni unutma taş kafa… Korkut Ali bu sözleri Ceylan’a söylerken artık yolun sonuna geldiğini düşünmektedir. Tahsin’in onun gerçek kimliğini ortaya çıkarması an meselesidir.

Diğer tarafta Eda’yla olan ilişkisi de tehlikeli bir boyuta gelmiştir. Korkut Ali, Eda’ya gidip bu oyuna bir son vermek ister. Ama karşısında bambaşka bir Eda vardır. Olaylar beklenmedik bir şekilde gelişir.

Korkut ve Ceylan’ın baş başa geçirecekleri son gün Tolga’nın Ceylan’ın ona aşık olduğunu öğrenmesiyle yarım kalır. Tüm bu olanlar bile Korkut ve Ceylan’ın aşkının önüne geçemez ve Ceylan’ın büyük itirafı Korkut’u gözyaşları içinde bırakır.
[reklam]

Bir Aşk Hikayesi dizisi geçtiğimiz hafta da heyecan ve sürprizlerle dolu bir bölümle ekranlara gelmişti. Geçen hafta neler yaşandığını kısaca hatırlarsak:

Korkut'un Ceylan'a olan aşkı intikam duygusundan daha ağır basmaya başladı. Ceylan, Korkut'un sözleri ve gördüğü rüya sayesinde allak bullak oldu. Ceylan Korkut'un kendine bir şey yapmasından korktu ve onu aradı. Korkut'u hiçbir yerde bulamamayan Ceylan büyük paniğe kapıldı. Geceyi Eda'da geçiren Korkut sabah olduğunda Ceylan'a yakalanma riskiyle karşı karşıya kaldı.

Ceylan Korkut'u bulduğunda ise ona çok sinirlendi... Ardından ikili güzel bir gün geçirdi... Korkut, Ceylan'a iyice aşık olmaya başladı. Tolga, Eda'dan vazgeçmedi... Eda ile barışmak için onun kapısında beklemeye başladı... Korkut da 'Ali' olarak, adamlarını Tolga'yı korkutmak için gönderdi...Korkut'un tuttuğu adamlar Tolga'yı ıssız bir ormana götürdü... Çıkan kavgada Tolga başını taşa vurdu ve yere yığıldı...

Korkut ise Tolga'yla büyük bir kavga eden annesi Gönül'ün gözyaşlarına tanık oldu. Gönül oğlu olduğunu bilmeden Korkut'la yemek yiyip sohbet etti...

Dizinin final sahnesinde ise; Korkut'un adamları arayıp Tolga'nın durumunu haber verdi... Tolga'nın durumunu haber alan Korkut ise onun yanında gitmek için tam evden ayrılıyordu ki Ceylan'ın babası Tahsin Korkut'u gördü ve boynundaki yüzükten onun Gönül'ün oğlu olduğunu anladı.
 

 

BİR AŞK HİKAYESİ 8. bölüm fragmanlarını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin