Bir Derdim Var her bölüm konuk oyuncularıyla da çok konuşulacak!

Kanal D’nin, yapımını AyNA Yapım’ın üstlendiği yeni dizisi Bir Derdim Var 9 Kasım Perşembe akşamı izleyiciyle buluşacak. Peki Bir Derdim Var dizisinin konusu ne? Bir Derdim Var dizisinde kimler rol alıyor? Bir Derdim Var dizisi nerede çekiliyor? Bir Derdim Var dizisi uyarlama mı? Bir Derdim Var ne zaman yayınlanacak? Mert Fırat kimdir? Birce Akalay kimdir?

Volkan Usta
08 Kasım 2023 - 11:00
Kültür Sanat

Birce Akalay ve Mert Fırat’ı başrollerinde buluşturan dizi farklı hikayesi ve zengin oyuncu kadrosunun yanı sıra her bölüm konuk olacak güçlü oyuncularıyla da çok konuşulacak. İlk bölümün konukları başarılı oyuncu Selen Uçer ve genç oyuncu Deniz Ekinci olacak.

23-11/08/bdv-4.jpg

Ergenlikteki gençlerin sorunlarını güçlü hikayesiyle ekranlara taşıyacak dizi ana hikayesinin dışında her bölüm başka konuları da senaryosuna dahil edecek. Episodik olaylarda geçen karakterlere hayat verecek konuk oyuncuların da dahil olmasıyla dizi kadrosunu gittikçe zenginleştirecek. İlk bölümün konuk isimleri Selen Uçer ve Deniz Ekinci olurken, başarılı oyuncu Selen Uçer kendine zarar vermeye çalışan sorunlu bir genç olan Senem’in annesine, Deniz Ekinci ise sorunlarıyla baş etmeye çalışan Senem’e hayat veriyor. İlk bölümde sıra dışı yöntemleriyle yardıma muhtaç gençlerin sorunlarını çözmeye kendini adayan Birce Akalay’ın canlandırdığı Doktor Nilüfer’le Senem’in yolları kesişiyor.

23-11/08/bdv-2.jpg

Selen Uçer dizinin ana konularından biri olan ergen psikoloji üzerine kendi deneyimlerini şöyle paylaştı: “Kolay bir ergenlik geçirdim diyemem. Zor ve sıkı bir okulda okuyordum ve yaratıcı orijinal bir genç olarak otoriteye full isyandaydım sanırım. ‘Bir Derdim Var’daki anne-kız hikayesindeki gibi, o boyutta olmasa da kilo problemi olan bir genç kızdım. Büyürken herkes yoruluyor, ergenin kendi de ebeveynler de. Tam da bunu anlatan bu durumları analiz etmeyi dert eden bir projeye konuk olmak çok heyecan verici diyebilirim.”

23-11/08/bdv-1.jpg

Bir Derdim Var’ 9 Kasım Perşembe akşamı Kanal D’de başlıyor!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin