Bir dizi daha ekrana veda ediyor! Ne Gemiler Yaktım kaçıncı bölümde final yapacak?

Show TV'nin en yeni dizilerinden Ne Gemiler Yaktım için flaş final kararı herkesi şaşırttı. Peki Ne Gemiler Yaktım neden final yapıyor? Ne Gemiler Yaktım ne zaman bitecek? Ne Gemiler Yaktım kaçıncı bölümde ekrana veda ediyor? Ne Gemiler Yaktım'ın reytingleri nasıl? Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ne? Ne Gemiler Yaktım dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Usta
17 Ocak 2024 - 11:22
Kültür Sanat

Show TV'nin sezona iddialı giren dizilerinden Ne Gemiler Yaktım için final vakti mi geliyor? İşte detaylar!

Başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman'ı buluşturan Show TV'nin senaryosuyla da sezona bomba gibi başlayan dizisi Ne Gemiler Yaktım için flaş bir karar alındı.

Final haberlerinin şu günlerde arka arkaya geldiği dizi sektöründe ekrana veda edecek olan diziler listesine olarak Ne Gemiler Yaktım'da eklenecek gibi gözüküyor. Pazartesi gününden Pazar'a alınan Ay Yapım imzalı dizinin reytinglerde istenen başarının alamaması yapımın sonunu getirdi. Bu hafta 7. bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin 8. bölümde final yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin